2024.07.27.

Újabb skalpot szerzett az SVSE

A következő idényt egy osztállyal feljebb töltő Karancsberényt is legyőzte Oláh Teofil csapata.

A mögöttünk hagyott hétvégén edzőmérkőzésen futott össze két, a következő idényt a korábbi szezonhoz képest már egy osztállyal feljebb töltő csapat. A vármegyei hármas küzdelmeket váró Somos VSE a második vonal mezőnyéhez csatlakozó Karancsberényt fogadta. A gyakorló meccsen végül hat kettes győzelemre tettek szert az újabb skalpot szerző házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Somos VSE-Karancsberényi VSFC 6-2

Somos VSE: Krizsanyik – Horváth Sz. (Balázs V.), Lakatos, Vanó (Somoskői), Kerényi – Ajtai (Határ), Adorján (Oláh T.) – Bocsó (Móricz K.), Bartha (Bujtár), Kotroczó (Molnár) – Znamecz. Játékos-edző: Oláh Teofil.

Karancsberényi VSFC: Gaborik – Vilk, Kiss G., Szlatincsán, Ispán A. – Illés, Kiss P., Fenes, Mezei – Gerhát, Bellér. Csereként lépett pályára: Gál, Pilinyi, Hulitka D., Hulitka Sz., Gordos, Kovács T. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Bujtár (3), Ajtai, Znamecz, Kotroczó, ill. Gerhát, Kiss P.

Oláh Teofil: Végre normális létszámmal össze tudtunk jönni. Előrefelé játékunk pozitív volt. Védekezésben van még hova fejlődni. Viszont a hozzáállás megfelelő volt, ami a legfontosabb! Sok sikert kívánok „Sumi” barátomnak és csapatának!

Berki Krisztián: – Nagyszerűen előkészített pályán, egy nagyon jó csapattal játszottunk. Az első félidőben jól néztünk ki, jól védekezett a csapat, és előrefelé is veszélyesek voltunk. Gólokat tudtunk rúgni. A mérkőzés előtt ezeket kértem a csapattól, amit maximálisan vissza is kaptam. A második játékrészben elfáradt a gárda, kicsit borítani kellett a felállásunkon, de úgy gondolom, mindenképp elérte a célját a meccs. Köszönjük a játékvezetést, további sok sikert az SVSE csapatának és „Teoka” kollégámnak!