2024.06.14.

Vármegyei egyes csapattal remizett a Tar

Hiába az osztálykülönbség, nem tudott nyerni a Bátonyterenye.

Múlt vasárnap gyakorló mérkőzés keretein belül látogatott a vármegyei másodosztályban szereplő Tar otthonába az egy vonallal feljebb versenyző Bátonyterenye. A változatos edzőmeccset végül nem tudták eldönteni a gárdák, meglepetésre négy négyes döntetlennel fejeződött be a gólokkal színezett csörte.

Felkészülési mérkőzés:

Tari SZE-Penta-Bátonyterenyei TC 4-4

Tari SZE: Balázs P. – Gubicskó, Grexa, Gortva, Szakácsi – Tunyogi, Göröcs, Holtner, Nagy I. – Nagy G., Figura. Csereként léptek pályára: Krasznai, Petrovics, Árminiczki, Ravasz. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Penta-Bátonyterenyei TC: Zsignár – Sipkó Bálint, Simó, Varga A., Balogh – Bakos K., Sasvári, Almási, Lenkei – Pöstényi, Budai L. Csereként léptek pályára: Lászlók B., Nagy M., Siraky, Sipkó Bence, Nagy I., Dávid L. Cs. Vezetőedző: Lászlók János.

Gól: Figura (2), Nagy G. (2), ill. Budai L. (2), Bakos K., Pöstényi

Percze Ferenc: Nagyon izgalmas, négy négyes döntetlent játszottunk hazai pályán a felsőbb osztályban lévő Bátonyterenyei TC csapatával. Ami taktikát megbeszéltünk a mérkőzés előtt, azt nagyon fegyelmezetten be is tartották a fiúk a pályán. Csak dicsérni tudom a csapatom tagjait, hiszen a hatékony védekezés mellett kétszer is sikerült megszereznünk a vezetést. Az együttes keretében nagyobb változás a tavalyi szezonhoz képest nem történt, így remélem, néhány minőségi játékossal még meg tudjuk erősíteni a csapatot. Ettől eltekintve, ez a döntetlen jó jel a bajnoki rajt előtt.

Lászlók János: – Még mindig hiányzott öt-hat stabil emberünk. Helyettük ismét ifistákkal egészültünk ki. A hatalmas hőség rányomta a bélyegét a mérkőzésre, ahogy az edzéshiány is. Sok játékos most üdül, így nem tudnak edzésre járni. Megfogta a fiúkat a nagy meleg. A játék végül is nem volt rossz. Nyolcvan-kilencven százalékban nálunk volt a labda. Csak a kontratámadások, a les nem jó megítélései, illetve a kimaradt helyzetünk miatt lett döntetlen. Még a gyakorlás a lényeg, hogy a különböző posztokon ki milyen teljesítményt nyújthat. Ehhez viszont edzésre kellene járni. Muszáj! A megye egyben azért már nem ilyen ellenfelek lesznek. A tariak szívvel-lélekkel játszottak, le a kalappal előttük! Csináljuk tovább a melót, dolgozgatunk. Ha visszatérnek a hiányzók és járunk majd edzésre, reményeim szerint alakulgatunk a bajnoki rajt előtt.