2024.06.18.

Nagylócon nyert a Karancslapujtő II

Hat gólig jutott idegenben Szőrös Krisztián brigádja.

Múlt vasárnap előkészületi találkozón volt jelenése a Karancslapujtő második számú együttesének Nagylócon. Egy darabig tartották magukat a következő idényt már vármegyénk második vonalában megkezdő hazaiak, végül azonban simán, hat egyre nyertek a látogatók.

Felkészülési mérkőzés:

Nagylóc SE-Karancslapujtő KSE II 1-6

Nagylóc SE: Berki D. – Csík Cs., Rácz N., Oláh Richárd, Oláh K. – Csík D., Csík R., Mihalik J., Oláh Roland – Medgyesi, Mihalik Sz. Csereként léptek pályára: Makó J., Oláh D., Oláh Z., Berki G., Rácz T. Játékos-edző: Oláh Roland.

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Gordos, Susán, Cseh, Tóth P. – Sánta, Putnoki, Gyurkó, Oláh K. – Béres, Bari. Csereként léptek pályára: Oláh H., Orsós Z., Fényes. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Mihalik Sz., ill. Bari (2), Oláh H. (2), Béres, Gyurkó

Oláh Roland: – Kettő nullal fordultunk, aztán történt egy kapuscserénk. Rég védett a srác, de újra szeretett volna játszani. Megadtuk neki a lehetőséget. Mellette több helyi fiúnak is alkalmat biztosítottunk a pályára lépésre. Ezért a második félidő tizenötödik percében megváltozott a mérkőzés felállása. A jobbak lejöttek. Örülnénk, ha a Mihalik-testvérek csatlakoznának hozzánk! Sok szeretettel várjuk őket, itt is otthonuk lenne! Az ajtó nekik mindig nyitva fog állni az egyesületünknél! De nem csak nekik, hanem mindenki előtt! Aki futballozni akar, várjuk! Kisebbeket, nagyobbakat is! 06307255686

Szőrös Krisztián: – Megint nem igazán teljes létszámmal tudtunk összejönni, de hála istennek, van olyan utánpótlásunk, hogy ezeket a hézagokat pótoljuk. Szimpatikus csapattal találkoztunk. Most már azért látszik, hogy folynak az edzések, és a foglalkozásokon százszázalékosan odatesszük magunkat. Nagyon meg vagyok elégedve a srácokkal! Sajnos történt egy véletlen sérülés, Cseh Márton oldalában zúzódás keletkezett. Neki itt is szeretnék gyors felépülést kívánni! A hazaiaknak köszönjük a lehetősége, és kívánom, hogy egy szinttel feljebb is érjék el a bajnokságban kitűzött céljukat!