2024.07.27.

Tízig számolt a Nógrádsipek

Baráti hangulatú edzőmeccsen győzött a Feláldozhatóknál Kelecsényi Gábor együttese.

Múlt vasárnap gyakorló mérkőzésen találkozott a vármegyei harmadik vonal két résztvevője. A Feláldozhatók együttese a Nógrádsipeket fogadta. A baráti hangulatú meccs bővelkedett gólokban, végül tíz nyerte nyertek a vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Nógrádsipek SE 4-10

Feláldozhatók SE (Karancsság): Csonka G. – Csonka Attila, Berki K., Csonka D., Botos R. – Csonka Achilles, Berki S., Bartus, Berta – Jónás Sz., Berki B. Csereként léptek pályára: Berki A., Berki J., Berki L., Jónás K., Csonka R. Edző: Oláh Norbert.

Nógrádsipek SE: Strehó – Mócsány G., Farkas, Mócsány B., Kelecsényi L. – Kelecsényi G., Csernák, Árva – Kovács, Varga, Szerémi. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Berki A. (2), Csonka D., Csonka Attila, ill. Szerémi (3), Kovács (2), Varga (2), Csernák (2), Árva

Oláh Norbert: – Egy nagyon szimpatikus csapattal játszhattuk a második edzőmérkőzésünket, ahol gyorsan érvényesülni is tudott a ‘Sipek csapata. A második félidőben már mi is ébredeztünk, de nyilván van még hová fejlődnünk. Berki Andrásnak külön szeretném megköszönni, hogy levezette a meccset.

Kelecsényi Gábor: – Rendkívül barátságos meccsen, a nagy meleg és a kevés létszámunk (11) ellenére elsőre elégedett vagyok a mutatott játékkal. Norbi barátoméknak sok sikert kívánok!