2024.06.18.

Ismét nyerni tudott a Mátraverebély

Két vereség után Mihálygergén győzött Pál-Balázs Tamás csapata.

Múlt szombaton Mihálygergén volt jelenése a Mátraverebélynek a vármegyei második vonal huszadik fordulójában. Gyors góllal indították a meccset a hazaiak, hamar jött azonban a válasz. Kiegyenlített volt a mérkőzés, a házigazdák is megszerezhették volna a vezetést, ez viszont a látogatóknak sikerült a szünet előtt. A második etapban a duplázó Oláh révén egalizáltak a vendéglátók, majd ismét akadt alkalmuk újabb gólt elérni, de elrontották a lehetőségeket. A játékrész derekán a ‘verebélyiek jutottak ismét lépésfórhoz, majd a hajrában be is biztosították a győzelmüket. Négy kettőre nyert Pál-Balázs Tamás gárdája.

Megyei II. osztály, 20. forduló:

Mihálygerge SE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-4 (1-2)

Vezette: Menczel J. (Horváth S., Győri M. Sz.)

Mihálygerge SE: Bíró – Molnár D. (Zsély, 67.), Kovács B. (Tótok, 78.), Csonka, Babka (Puszta, 82.) – Ruzsinszki, Budveszel (Bangó, 46.), Nyerges, Langa (Futó, 46.) – Spala, Oláh T. Játékos-edző: Langa Attila.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Pál-Balázs, Kiss D. – Verebélyi B., Kelemen, Balázs Á., Csohány – Nyerges M. (Molnár K., 78.) – Kovács J. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Futó, Bangó

Gól: Oláh T. (4., 56.), ill. Pál-Balázs T. (19.), Nyerges M. (38.), Balázs Á. (69.), Verebélyi B. (84.)

Jók: Nyerges P., Csonka, Oláh T., ill. Kelemen, Nyerges M. (a mezőny legjobbjai), az egész csapat

Langa Attila: Jól kezdtük a mérkőzést, de a vezetés minket zavart meg. A második játékrészben kettő kettes állásnál ziccereket hibáztunk, amelynek büntetése érkezett is egy sorfalon megpattanó szabadrúgásból. Sajnos ilyen a futball. Készülünk a következő mérkőzésünkre, aztán egyszer már majdcsak nekünk is kijön a lépés. Gratulálok a ‘Verebélynek!

Pál-Balázs Tamás: Nagyon nehezen indultunk útnak, sok sérülttel és betegséggel küzdőkkel a kezdőcsapatban, illetve a kispadon. Ennek ellenére öröm volt nézni a srácokat, ahogy egymást buzdítva, felszabadultan, jobbnál jobb teljesítményt nyújtva álltak bele a meccsbe. Gyorsan hátrányba kerültünk, de nem esett össze a társaság és már a szünetre nálunk volt az előny. Aztán a második félidőben szintén mi kaptuk az elsőt, de erre is tudtunk kettővel válaszolni. Abszolút megérdemeltnek tartom a győzelmünket, amiért gratulálok a srácoknak! Szeretném a következő hetekben is ezt a hozzáállást látni. A hazaiaknak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: