2024.06.24.

Otthon folytatta a pontok gyűjtését a Szügy

Négy góllal maradt alul a Varsány.

Múlt szombaton a Varsányt fogadta a Szügy a vármegyei második vonal huszadik körében. Lendületesen kezdtek a házigazdák, majd húsz perc sem telt el, amikor már ők vezettek. Ezt követően szépen lassan összekapták magukat a látogatók, az eredmény viszont a második felvonás derekáig nem változott. Ekkor Hugyecz értékesített egy büntetőt. Ekkor sem adták föl a vendégek, de nem tudtak kozmetikázni, sőt a hosszabbításban még két gólt beszedtek. Mindszenty vette be a kaput, aztán Rónási jutott dupláig. Végül négy nullra nyert az éllovas.

Megyei II. osztály, 20. forduló:

Szügy SE-Varsány SE 4-0 (1-0)

Vezette: Boda V. (Trubin B., Mravik B.)

Szügy SE: Kakuja – Ágner, Gaál, Dombovári (Gubó, 46.), Rutai (Koplányi, 88.) – Brezovszki, Saár, Tátrai, Mindszenty – Hugyecz (Reznyik, 79.), Rónási. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Varsány SE: Baráth – Csizmadia, Takács G., Bakó (Mlinkó, 46.), Puszta (Takács R., 82.) – Szabó B. (Király Sz., 37.), Báránkó, Hegedűs, Unyi – Havasi, Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Saár, Gubó, Ágner, ill. Báránkó, Hegedűs

Gól: Rónási (17., 92.), Hugyecz (63.), Mindszenty (91.)

Jók: Kakuja, Ágner, Rutai, Saár, Mindszenty, Brezovszki, Rónási, ill. Puszta

Koplányi Örs:  Az első húsz percben az játszottuk, amit kértem a csapattól, meg is szereztük a vezetést. Utána elkezdtünk kapkodni, pontatlanok voltunk, nagyon rosszul játszottunk! Szünetben azt kértem a srácoktól, nyugodtabb, pontosabb passzokkal játsszunk. Posztokon cseréket hajtottunk végre, amik jól sikerültek, lendületesebbek lettünk! Ismét nagyon jól szálltak be a cserék, a harmadik számú kapusunk szenzációs védett. A „Kicsi Arsenalos” gyereknek muszáj volt megmutatni, hogy kell olaszosan védekezésből támadásba átmenni, négy perc alatt rúgtunk még két gólt is! További sok sikert a Varsánynak!

Báránkó Gábor: Úgy érzem, húsz percig csináltuk azt, amit kértem! Ahogy megszerezte a szügyi csapat a vezetőgólt, kitámadtuk és elkapkodtuk. Hagytam magam befolyásolni, hogy lépjünk feljebb, hiba volt! Nem való nekünk a fegyelmezett védekezés, és hogyha kilencven perc alatt van két kontratámadás, azzal megelégedjünk! Fordulópont volt és megtört minket, egy jogtalan büntető, úgy érzem, nem volt jogos ilyen eredménynél belenyúlni a mérkőzésbe, de nekünk a Szügy ilyen „mumuscsapat”, hogy nincs ellenük szerencsénk. Jöhetett volna egy szépítőtalálat pontrúgásból, de csak a kapufa csattant. Itt is lehetett volna esélyünk visszajönni a meccsbe. A végén csúnyán kitámadtunk és beleszaladtunk egy „négyesbe”. Itt is beigazolódott, hogy mit is kellett volna játszani a kilencven perc alatt! Kisebb szóváltások mellett, korrekt és sportszerű mérkőzést játszottunk. Abszolút megérdemelt hazai sikerrel! Gratulálok a győzelmükhöz, kívánom nekik, nyerjék meg a bajnokságot, mert abszolút megérdemlik!

A bajnokság aktuális állása: