2024.06.14.

Szép győzelmet aratott a Varsány

Sima vereséget szenvedett a Mátraverebély.

Múlt vasárnap a Mátraverebélyt fogadta a Varsány a vármegyei másodosztály tizennyolcadik fordulójában. Az első felvonás felénél Kiss Ádám révén szerezték meg a vezetést a hazaiak, majd ugyan büntetőből érkezett az egyenlítés, Rigó góljával a házigazdák mehettek lépésfórban szusszanni. A találkozó kétharmadánál a csereként beszálló Hegedűs növelte a különbséget. Próbálkoztak a vendégek, de elrontották lehetőségeiket, a hajrához érve pedig a varsányiak játékos-edzője végleg lezárt a csörtét. Négy egyes sikert ért el Báránkó Gábor legénysége.

Megyei II. osztály, 18. forduló:

Varsány SE-Mátraverebély-Szentkút SE 4-1 (2-1)

Vezette: Nyerges K. (Kiss D., Elischer M.)

Varsány SE: Baráth – Takács R., Mlinkó (Hegedűs, 46.), Puszta, Király (Friskó, 86.) – Unyi, Rigó, Takács G., Bakó – Szabó B. (Báránkó, 60.), Kiss Á. (Lehoczki, 83.) Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre (Mészáros, 83.) – Dorozsin, Szabó S., Végh, Pál-Balázs – Sáfrány – Verebélyi B., Molnár (Oláh G., 66.), Balázs Á., Csohány – Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Mlinkó

Gól: Kiss Á. (24.), Rigó (42.), Hegedűs (59.), Báránkó (81.), ill. Nyerges (30.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Báránkó Gábor: Az időjárás sajnos nem a legkedvezőbb volt, mert párszor eleredt az eső lába, de kárpótolta a csapatokat a jól előkészített pálya, amit köszönhetünk főképp az elnökünknek! Párszor elmondható, hogy játékra alkalmatlan a varsányi pálya, de a ‘mindszenti meccs óta sokat dolgoztunk rajta és tesszük ezt a jövőben is. Szép játékot tudtunk itthon bemutatni, nagyon megérdemelt győzelmet arattunk. Mérkőzések óta nem volt szerencsénk, pici dolgok miatt buktunk el pontot vagy pontokat. Remélem, most ráléptünk a helyes útra! Elégedett voltam a csapat teljesítményével, emellett voltak nagyon szép egyéni villanások is, szóval csak is dicsérni tudom a játékosokat! Szinte egy barátságos mérkőzést játszottunk, ahol nem volt egy csúnya szó vagy épp egy belépő. Nagyon kulturált csapat a Mátraverebély, amihez partnerek voltunk, hogy egy ilyen jó hangulatú meccs teljen el. A korrekt játékvezető hármas nagyon jól tette a dolgát, de szerintem örülnek, mikor ilyen találkozót kell nekik lebonyolítani. Sok sikert kívánok a vendégcsapatnak!

Pál-Balázs Tamás: – Megérdemelt hazai győzelem született, a varsányiak jobban akarták a sikert és ebben teljesen fölénk is nőttek. Helyzetek alapján szorosabb eredmény is lehetett volna, de gyakorlatilag minden valamirevaló lehetőségünket elpuskáztuk. Gratulálok a hazaiaknak és további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: