2024.04.24.

Otthon javított a Karancslapujtő II

Nem termett babér a Galgagyörknek.

Múlt vasárnap a Galgagyörköt fogadta a Karancslapujtő tartalékcsapata a vármegyei második vonal tizennyolcadik körében. Bár támadólag léptek fel a házigazdák, az első félidő végéig sehogy sem tudtak betalálni, büntetőt is rontottak. Aztán Cseh törte meg a jeget. A fordulás után egy darabig ismét tartották magukat a vendégek, majd szépen sorban még háromszor beköszöntek a házigazdák, akik könnyed, négy nullás sikert könyvelhettek el a lefújáskor.

Megyei II. osztály, 18. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Galgagyörk 4-0 (1-0)

Vezette: Kis Zs. (Zsélyi Cs., Reviczki J.)

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Gordos, Cseh, Laczkó (Oláh K., 74.), Tóth P. – Susán, Sánta, Botos, Bozó – Fenes (Oláh H., 65.), Banka K. (Lavaj, 57.)(Béres, 71.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Galgagyörki SE: Farkas – Fehér, Bagyal, Jakus, Dávid L. – Laczik, János D., Makkai, Bugyi (Dudás, 71.) – Gyurika, Turi (Katona, 53.). Játékos-edző: Deme Csaba.

Gól: Cseh (41.), Laczkó (64.), Bozó (67.), Lavaj (70.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Szőrös Krisztián: Egész héten készültünk az edzéseken a támadások befejezésére, mert igazából ott voltak hiányosságaink. A meccs elejétől kezdve tökéletesen elvégezték a srácok azt, amit kértem tőlük. Sajnos az első félidőben megint visszajött a rémálom, hogy majdnem mindent kihagytunk, még a tizenegyest is. Aztán a második félidőben sikerült három gólt rúgnunk. Teljesen meg vagyok elégedve a srácokkal, amit megbeszéltünk, úgy csinálták. Folyamatosan domináltunk, mi uraltuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült. Szerintem most kimondhatom azt, hogy jogosan tartottuk itthon a három pontot. Viszont egy szimpatikus csapatot ismertem meg a Galgagyörk személyében. Kívánom nekik, hogy érjék el a céljaikat a bajnokságban! 

Deme Csaba: – Egy sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született. Sajnos kevesen voltunk és a kezdőben is két sérült játékossal szerepelt. A kapusunk nagyon jól védett. Nagyon sok sérült és beteg játékosunk van, nekik mielőbbi jobbulást kívánok! Sok sikert a ‘Lapujtőnek!

A bajnokság aktuális állása: