2024.07.27.

A 93. percben mentett pontot a Karancsberény

Az utolsó pillanatokban vesztett pontokat a Nógrádsipek.

Múlt szombaton Karancsberényben volt jelenése a Nógrádsipeknek a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenhetedik körében. A vendégek kezdtek jobban, lehetőségek után pedig pár perccel az első félidő előtt be is találtak Árva révén. A második felvonásnak nagyobb elánnal vágtak neki a házigazdák, próbálkoztak, de már-már úgy nézett ki, sehogy sem tudnak válaszolni. A hosszabbításban egy piros lap miatt meg is fogyatkoztak a hazaiak, ettől függetlenül viszont szó szerint az utolsó pillanatokban, a 93. percben Szőrös góljával egyenlítettek, így egy egyes döntetlennel zárult az ütközet.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Karancsberényi VSFC-Nógrádsipek SE 1-1 (0-1)

Vezette: Kis Zs. (Zsélyi Cs., Reviczki J.)

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Létrai, Szlatincsán, Vilk, Kiss G. – Szilágyi, Fodor M., Kovács T., Szabó R. – Szőrös, Lavaj (Hulitka, 77.). Megbízott játékos-edző: Mezei Péter.

Nógrádsipek SE: Csampa – Végh Á., Farkas (Kelecsényi, 63.), Pityi, Végh F. (Percze, 63.) – Deák M. (Csizmek, 93.), Boros, Csernák, Balázs K. – Veréb (Kovács B., 46.), Árva. Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Kiss G., Fodor M., Szilágyi, ill. Deák M., Kovács B.

Piros lap: Vilk (92., Karancsberényi VSFC)

Gól: Szőrös (93.), ill. Árva (37.)

Jók: Zsélyi, Szlatincsán, Vilk, Fodor, Szőrös, ill. Balázs K., Végh Á., Boros

Mezei Péter: Az első félidőben inkább a vendégek akarata érvényesült, több helyzetet tudtak kialakítani, mint mi. A védelmünk ugyan jól dolgozott, több nagy helyzetet is védett a kapusunk is, mégis null egyes eredménnyel fordultunk. A második félidőben már a szebbik arcát mutatta a csapat, több szép támadást is vezettünk, majd az utolsó másodpercben Szőrös Krisztián okos találatával egalizáltunk is. Igazságos eredmény született véleményem szerint. További sok sikert kívánok a nógrádsipeki csapatnak!

Kelecsényi Gábor: – Az első félidőben a rengeteg helyzetet nem tudtunk gólokra váltani és az utolsó másodpercben kapott góllal meg kellett elégedni az egy ponttal. A hazaiaknak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: