2024.07.27.

A várakozásoknak megfelelő sikert ért el a Dejtár

Simán kikapott az Ipolyszög.

Múlt szombaton az Ipolyszögöt fogadta a Dejtár a vármegyei legalacsonyabb osztály Nyugati-csoportjának tizennyolcadik fordulójában. Villámrajtot vettek az egyértelmű esélyesnek számító hazaiak, már két perc alatt beköszöntek, kisvártatva pedig növelték is előnyüket. Ezt követően egy darabig megúszták újabb kapott gól nélkül a védekezésre berendezkedő látogatók, a második etap elején azonban tovább nőtt a különbség. A hajrában még egyszer eredményesek tudtak lenni a házigazdák, Jakus jutott tripláig. Végül sima, négy nullás sikerrel igazolták újra a papírformát a dejtáriak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 17. forduló:

Dejtár SE-Ipolyszögi SE 4-0 (2-0)

Vezette: Boda V. (Szász K., Ordasi I. P.)

Dejtár SE: Szekeres (Polyák, 46.) – Csabai (Hársfalvi, 59.), Gál N., Szorcsik (Trubin, 59.), Varga G. – Jakus, Kürtössy (Kónya K., 78.), Balatoni, Pap – Gál M. (Kónya Á., 78.), Vachó K. Edző: Balga Ferenc.

Ipolyszögi SE: Selymes – Maglódi, Dóka, Keresztes, Tóth G. – Bognár (Balla, 64.), Pádár, Petrovszki, Szemesi (Kárdási, 46.) – Takács, Ábrahám (Vachó N., 46.). Játékos-edző: Takács Gergely.

Sárga lap: Jakus, ill. Pádár

Gól: Vachó K. (2.), Jakus (6., 49., 85.)

Jók: Jakus (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Balga Ferenc: Korán kétgólos előnyt tudtunk szerezni, és szerintem nem túlzok, hogy már a meccs elején eldőlt a mérkőzés. Ismét több gólt is szerezhettünk volna, de nem könnyű egy védekezésre alapuló csapat ellen játszani. Jól játszott a csapat, és örülök, hogy a cserejátékosoknak is több játékpercet tudok adni, amit jó teljesítményekkel meg is hálálják. Sok sikert az Ipolyszögnek!

Takács Gergely: – Sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született!

A bajnokság aktuális állása: