2024.07.27.

Ezúttal bravúrremivel rukkolt elő a Nógrádmegyer

Nem tudott győzni az Ecseg.

Múlt szombaton Nógrádmegyerben volt jelenése az Ecsegnek a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenhetedik fordulójában. Ismét felvették a kesztyűt a lelkes házigazdák, egyenrangú ellenfélként küzdöttek a felek. Nem sokkal a szünet előtt meg tudták szerezni a vezetést a vendégek, akik a második felvonás elején ismét beköszöntek. Villámgyorsan jött a szépítés, pár perc múlva viszont visszaállt a korábbi különbség. Ekkor sem adták föl a hazaiak, mentek előre becsülettel, a hajrához érve pedig előbb faragtak hátrányukból, majd egalizáltak. Az ismét remek napot kifogó Berki Máté triplázott. Végül három hármas döntetlennel ért véget az összecsapás, megsüvegelendő döntetlent tudtak elérni a ‘megyeriek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Ecseg SE 3-3 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Varga F., Sáfrány Sz. T.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Radics R. (Gáspár, 73.), Kardos (Szőllősi, 9.), Szekeres, Ökrös M. – Ökrös P., Rácz R., Kis G., Botos A. (Rácz A., 57.) – Ökrös Sz., Berki M. Edző: Ökrös István.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó (Burbiczki, 76.), Gaál, Rádi Ri., Baranyi Á. – Rádi Ro. (Rácz T., 50.), Moravcsik D., Kelemen, Mihalik J. – Zsiga, Mihalik Sz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Berki M. (55., 75., 81.), ill. Zsiga (43.), Mihalik Sz. (54.), Mihaik J. (64.)

Jók: az egész csapat, ill. Mihalik J., Rádi Ri.

Ökrös István: Egy pörgős, jó meccset láthattunk, sportszerű keretek között. A játékvezetés is rendben volt, főleg a fiatal asszisztens srác nagyon profin lengetett. Sok helyzetet kihagytunk, köztük egy büntetőt is, rúgtunk három kapufát. Úgy érzem, összességében jobbak voltunk, de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Izgalmas meccsen, az egyik legerősebb csapat ellen tudtunk egy pontot hozni, úgyhogy elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Nagyot küzdött mindenki, Berki Máté pedig mesterhármast szerzett. Sok sikert kívánok az Ecsegnek! Készülünk a következő mérkőzésre!

Moravcsik Ferenc: – Kemény mérkőzést játszottunk, de engem most leginkább az nyugtat meg, hogy helyreállt a csapat egysége. A Cered elleni meccs után nagyon veszélyes helyzetben voltunk. Nem véletlenül nyilatkoztam azt, amit. Nagyon úgy nézett ki, hogy még a csapat is felbomolhat. Nagyon rossz volt a hangulat. Örömömre, kiegyenesedtek a dolgok, beszélgettünk a játékosokkal. Ez megmutatkozott a játékon. Három egyes vezetés után viszont mintha a második félidőben kicserélték volna a játékvezetőt. Voltak olyan ítéletei, amik nagy mértékben befolyásolták az eredményt. Azonban ez a döntetlen is jó. Meg vagyok elégedve. Az ellenfél játéka sokat javult az odavágó óta. Kellemeset csalódtam a hazai gárdában, kívánok nekik további sok sikert! Bízom benne, hogy fognak náluk még mások is pontot veszíteni. Azt gondolom, a csapatukkal nincs probléma, a közönség viszont kissé elvitte a hangulatot… Lehet, ez befolyásolta a játékvezetőt is. De nem tételezek fel semmit, ez történt, elfogadtuk. Megyünk tovább! A kitűzött célról nem tettünk le, szeretnénk az első háromban zárni. Minden attól függ, a riválisok miket játszanak, hiszen azért még csak hullajtanak el ők is pontot…

A bajnokság aktuális állása: