2024.05.20.

Remek sikerrel jelentkezett a Bernecebaráti-Kemence

Kétbodonyban diadalmaskodott Németh Krisztián brigádja.

Múlt szombaton a Bernecebaráti-Kemence együttesét fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. A látogatók indították jobban a mérkőzést, már a nyitónegyedórában beköszöntek. Ez nem a házigazdák napja volt, még a szünet előtt újra kapituláltak. A második felvonás elején is gólt értek el a vendégek, Forgács duplázott. A hajrában próbálkoztak a szépítéssel a hazaiak, mindhiába. Végül szép, három nullás sikert tett zsebre a bernecei alakulat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 17. forduló:

Kétbodony SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 0-3 (0-2)

Vezette: Trubin B. (Pál A., Hegedűs M.)

Kétbodony SE: Rados – Németh, Farkas, Szorcsik, Nagy J. (Kacsári, 46.) – Kertész (Mészáros, 62.), Ódor, Jele, Tóth J. – Takács B., Valusz. Edző: Bartyik Róbert.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Varga, Kiss I., Tóth K., Vig (Együd, 73.) – Gáspár, Repiczki, Pál L., Busai (Sági, 80.) – Bálint T., Forgács. Edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Busai

Gól: Forgács (12., 57.), Repiczki (40.)

Jók: Farkas, Tóth J., ill. az egész csapat

Bartyik Róbert: Az ellenfelünk jobban akarta a győzelmet, nekünk ez egy olyan meccs volt, hogy semmi sem jött össze. Még így is azt mondhatom, hogy több szerencsénk volt a saját kapunk előtt, mint a másiknál. Sajnálom, mert fontos mérkőzést szórtunk el. További sok sikert a Bernecének, megérdemelten nyertek. Manapság ritka, hogy három játékvezető van, megpróbálok nem hozzászokni ehhez. Egyébként remekül tették a dolgukat.

Németh Krisztián: – Elég küzdelmes mérkőzést játszottunk. A két csapatnak nem csak egymással kellett megküzdenie, hanem a pálya talajával is, ami hagyott kívánnivalót maga után. Még Bartyik Robi barátom is fölhívta a figyelmemet a meccs előtt, hogy rendesen melegítsenek be a srácok, mert elég hepehupás a talaj. Mindezt félretéve, jobban alkalmazkodtunk a pályához és begyűjtöttük a három pontot. Dicséret illeti a srácokat, további sok sikert kívánok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: