2024.05.10.

Újabb élcsapattal ikszelt a Kazár

A szomszédvári rivális Vizslással osztozott meg a pontokon Racs Zsolt brigádja.

Múlt vasárnap szomszédvári rangadót rendeztek a legalacsonyabb osztály Keleti-csoportjának tizennyolcadik körében. A Kazár a Vizslást fogadta. Nagy elánnal indították a csörtét a hazaiak, Versics révén pedig góllal zárták le az első negyedórát. Ezt követően igyekeztek a vendégek is, Karvaj jóvoltából pedig jött is a válasz, így fej fej mellett fordultak a felek. A második felvonásban folytatódott a férfias csata, kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt rövid időre félbeszakadt az összecsapás. Végül találat már nem született, így egy egyes döntetlennel fejeződött be a meccs.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Kazár KSE-Vizslási SE 1-1 (1-1)

Vezette: Varga P. B. (Gyetvai B.)

Kazár KSE: Racs – Gecse K., Oláh K., Dobos, Dancsok K. – Bán, Baranyi (Danyi, 46.), Versics, Medve – Vinyei (Nagy M., 46.), Radics (Csíkos, 65.). Játékos-edző: Racs Zsolt.

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Elek, Pintér (Szalai, 65.), Kruppa – Oláh Z., Ország (Karvaj, 19.), Hadusovszki, Palkovics – Bari, Kisbali. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Dobos, Radics, Kovács V. (a kispadon), Racs, ill. Oláh Z., Elek, Hadusovszki

Piros lap: Bán (84., Kazár KSE), ill. Ország (95., Vizslási SE, a kispadon)

Gól: Versics (15.), ill. Karvaj (33.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Racs Zsolt: Jól kezdtük a mérkőzést, támadólag léptünk föl, ami szerintem meg is lepte a vizslási csapatot, majd sikerült megszerezni a vezetést, ami még nagyobb meglepetés volt a vendégeknek. Rúgtunk még egy gólt, de les miatt érvénytelenítették. Szép lassan magára talált az ellenfél, így sikerült egyenlíteniük, aztán ők is rúgtak egy lesgólt, így az eredmény nem változott. A második félidő tizennyolcadik percében félbeszakadt a meccs, időjárási viszonyok miatt. Állt a játék vagy húsz percet, majd kivezényelt a játékvezető a folytatásra. A pálya eléggé felázott, így folyamatos játék nem alakult ki, maradt a döntetlen. Szerintem az első félidő a miénk volt, a második már inkább a vendégeké, így jogos remi született. A játékvezető érdekes felfogásban vezette a meccset, az asszisztenssel együtt. Szerintem füldugóval voltak, mert az ellenőr hallott mindent a mérkőzés alatt, de ők nem… Gratulálok a csapatomnak a játékhoz, további sok sikert a Vizslásnak, kívánom nekik, hogy értéjék el céljaikat! 

Dancsok Roland: – A hétvégi rangadóra nem túl jó előjelekkel készültünk. Több kulcsjátékosomat is nélkülöznöm kellett. A mérkőzéstől azt kaptam, amit vártam, egy, a játékra teljesen alkalmatlan pályán, csapatom nem tudta azt a játékot játszani, amit igazából tud. Ennek ellenére a helyzeteink megvoltak, akartunk, hajtottunk, de sajnos a szerencse ma nem nagyon állt mellettünk. A játékvezető ténykedése szerintem kritikán aluli volt a mai napon is, tudtuk, hogy nagyon gyenge képességű, de hogy ennyire… Egy egynél gólt szereztünk, amit meg is adott, majd két percig lefagyott, és miután magához tért, a gólt visszavonta és szabadrúgást ítélt kifelé. Kérdem én a szövetséget, hogy miért engednek működni egy olyan embert, aki testnevelésből fel volt mentve, ráadásul hétről hétre botrányos működésével csapatok hétvégéit rontja el? A hazai csapatnak további sok sikert kívánok! Mi pedig megyünk tovább, remélem, a gödörből minél gyorsabban kimászunk és visszatérünk a helyes útra!

A bajnokság aktuális állása: