2024.06.13.

Bravúros remit ért el a Tar

Komoly meglepetésre nem tudott győzni a Karancsalja.

Múlt vasárnap Taron volt jelenése a Karancsaljának a vármegyei második vonal tizennyolcadik fordulójában. Gyors góllal kezdtek a toronymagas favoritnak számító vendégek, az első félidő derekán viszont válaszoltak az egyáltalán nem alárendelt szerepet játszó, roppant lelkes hazaiak. Nagy István talált be. Még a szünet előtt ismét előnybe tudtak kerülni a látogatók, a második etap elején azonban Berecz egalizált. Hamarosan megint vezettek a karancsaljaiak, de ellenfelük továbbra sem adta fel és Figura egyenlített. A hátralévő időben akár nyerhettek is volna az apait-anyait beleadó házigazdák, de már maradt a három hármas döntetlen. Jókora kalapemeléssel illethetjük a komoly meglepetést elérő tari brigádot.

Megyei II. osztály, 18. forduló:

Tari SZE-Karancsaljai MSE 3-3 (1-2)

Vezette: Csillik B. L. (Kovács M.)

Tari SZE: Balázs P. – Gortva, Gubicskó, Ludányi, Kovács B. (Szakácsi, 66.) – Csépány (Petrovics, 46.), Nagy I., Berki I., Berecz – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Miklós G., Bolyós G., Szőke L., Bettes (Varga Á., 78.) – Lantos (Bába, 66.) – Oláh F., Kobolák, Lehoczki (Csicsman, 58.), ifj. Puporka K. – Puporka R. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Nagy G., Ludányi, Berki I., ill. ifj. Puporka K., Puporka R.

Gól: Nagy I. (20.), Berecz (53.), Figura (70.), ill. Oláh F. (6.), Puporka R. (34., 65.)

Jók: az egész csapat, ill. Szőke

Nagy Gábor: Egy nagyon szoros mérkőzésen vagyunk túl Háromszor vezetett a vendégcsapat, de sikerült mindig egyenlíteni. Akár nyerni is tudtunk volna, több helyzetünk kimaradt a hajrában, de így is örülünk az eredménynek. Összeszedetten, szépen játszottunk. 

Smelkó Károly: – Nehéz ilyenkor mit mondani, háromszor vezettünk, a végén mégis pontokat hullajtottunk. Rossz passzok tömkelege, óriási egyéni hibák, a végén már annyira kitámadtunk, hogy nem egyszer létszámfölényben, öt a háromban hozták ránk a labdát, csak a tariakon múlt, hogy nem rúgták be. Ez a szint amit képviseltünk, a megye háromban is nagyon karcsú! A hazaiaknak gratulálok, nagyot küzdöttek, mi pedig, hogy egy nagy klasszikust idézzek: „menjünk a pi….ba!”

A bajnokság aktuális állása: