2024.07.13.

Újabb pontot szerzett a Balassagyarmati SC

Döntetlent ért el idegenben a Mihálygerge.

Múlt szombaton a Balassagyarmati SC-nél volt jelenése a Mihálygergének a vármegyei második vonal tizennyolcadik körében. Nagyobb elánnal kezdtek a házigazdák, többet tettek a vezetésért, ami a találkozó kétharmadához közeledve össze is jött nekik Kovács István jóvoltából. A szünetig már nem tudtak válaszolni a látogatók, a második felvonás derekán viszont jogosan érkezett az egyenlítés. Lantos vette be a kaput. A hátralévő időben mindkét gárda eldönthette volna a meccset, de már érintetlenek maradtak a hálók, így egy egyes döntetlennel fejeződött be a küzdelem.

Megyei II. osztály, 18. forduló:

Balassagyarmati SC-Mihálygerge SE 1-1 (1-0)

Vezette: Zsélyi Cs. (Hegedűs M., Reviczki J.)

Balassagyarmati SC: Molnár P. (Beniczky, 46.) – Varga K., , Lőrik, Csordás, Major – Csókási, Kovács I. (Buzás, 66.), Rodák, Kalász (Csábi G., 46.) – Pifka (Tóth Á., 76.), Kovács A. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Mihálygerge SE: Bíró – Molnár D., Budveszel (Tótok, 46.), Kovács B. (Langa, 66.), Futó – Ruzsinszki, Lantos (Puszta, 87.), Zsély, Oláh T. – Bangó (Dienes, 46.), Spala. Játékos-edző: Langa Attila.

Sárga lap: Tóth Á., ill. Oláh T.

Gól: Kovács I. (29.), ill. Lantos (63.)

Jók: Kovács I., Csordás, ill. Dienes, Tótok, Zsély, Molnár D.

Babcsán Tibor: Egyenrangú felek küzdelme volt. Az első félidőben mi, a másodikban a vendégek domináltak. Igazságos döntetlen született. „Kuli”, Kovács István megint jól játszott. A vendégektől elnézést kérek, az ifistakorú játékosom sportszerűtlen viselkedése miatt! A játékvezető nem állította ki, de én saját hatáskörömben, a soron következő két mérkőzésen nem számítok rá. Jó játékvezetés volt, és egy sportszerű vendégcsapat. További sok sikert az ellenfélnek! A 69. születésnapomon nem tudtunk győzni, de a játékosok törekedtek rá.

Langa Attila: – Mezőnyben csak helyenként játszottunk jól, nem voltunk elég élesek, így a három pont megszerzéséhez ez kevés volt. Gratulálok a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: