2024.06.13.

Korán döntött a Varsány

Hamar eldőlt a háromgólos vereséget szenvedő Mihálygerge sorsa.

Múlt szombaton a Mihálygergét fogadta a Varsány a vármegyei másodosztály tizenkilencedik körében. Támadólag indították a meccset a hazaiak, az első félidő derekán pedig meg is lett a vezetésük. Olyannyira lendületbe jöttek a házigazdák, hogy hamarosan két újabb góllal rukkoltak elő. A duplázó Havasi után Kiss vette be a kaput. Elég korán eldőlt tehát a meccs. A hátralévő időben becsülettel tették a dolgukat a látogatók, így már nem nőtt a különbség. Mivel többször nem rezdültek meg a hálók egyik oldalon sem, végül három nullra nyertek a varsányiak.

Megyei II. osztály, 19. forduló:

Varsány SE-Mihálygerge SE 3-0 (3-0)

Vezette: Kovács M. (Mravik B., Hegedűs M.)

Varsány SE: Baráth – Csizmadia (Friskó, 84.), Rigó, Király Sz. (Szabó B., 59.), Puszta E. (Lehoczki, 77.) – Unyi (Király A., 66.), Takács G., Hegedűs, Bakó – Havasi (Takács R., 59.), Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Mihálygerge SE: Bíró – Simon, Kovács B., Budveszel, Csonka – Lantos, Zsély, Langa (Puszta N., 46.), Oláh T. – Bangó, Spala. Játékos-edző: Langa Attila.

Sárga lap: Puszta N.

Gól: Havasi (25., 28.), Kiss Á. (32.)

Jók: Takács G. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Csonka, Bíró, Zsély, Lantos, Kovács B.

Báránkó Gábor: Elég nagy létszám volt jelen a mérkőzés előtt, aminek nagyon örültem! El is mondtam a fiúknak, nagyon örülnék neki, hogy amikor idegenbe utazunk, akkor is lenne közel ekkora létszám. Nehezen született meg a vezetőtalálat, és szinte hét perc alatt meg is szereztük a három pontot. Nagyon jól szerepelt a támadósor, de ugyanúgy dicséretreméltó a középpálya, mert remekül kiszolgálták a Kiss, Havasi duót. Viszont, hogy tegyek dicséretet a védelemre is, nekik is jár a taps, hisz kapott gól nélkül hozták le ezt a mérkőzést! Volt lehetőségük a vendégeknek a szépítésre, de nekünk is lett volna bőven alkalmunk még gólokat szerezni. Sok sikert a sportszerű Mihálygerge csapatának! A soron következő fordulóban a bajnokesélyes szügyi csapathoz fogunk utazni, és bízok egy jó eredmény elérésében!

Langa Attila: Sajnos a húsvét és több játékosunk lebetegedése, valamint sérülése elég gyér létszámot igért már a mérkőzést megelőzően is. Sajnos nem is tudtunk erős kerettel kiállni, de a megjelent játékosaimra nagyon büszke vagyok. Remélem, hétvégén már ismét bő kerettel tudunk megjelenni a mérkőzésen. Gratulálok a Varsánynak!

A bajnokság aktuális állása: