2024.07.25.

Egygólos csörtét húzott be a Karancsalja

Pont nélkül maradt a Mátraverebély.

Múlt szombaton Mátraverebélyben volt jelenése a Karancsaljának a vármegyei második vonal tizenkilencedik fordulójában. Bár rögtön a mérkőzés elején igyekeztek kézbe venni a gyeplőt a vendégek, egy darabig nem találtak fogást ellenfelükön. Az első etap lepergett gól nélkül. A második felvonás elején hamar megtörték a jeget a látogatók, Puporka Richárd büntetőből volt eredményes. Ezt követően nem tudták lezárni a meccset a karancsaljaiak, így a végére is maradt izgalom, de az állás már nem változott. Egy nullra nyert Smelkó Károly legénysége.

Megyei II. osztály, 19. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Karancsaljai MSE 0-1 (0-0)

Vezette: Urbán V. P. (Szász K., Reviczki J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Pál-Balázs (Oláh G., 67.), Kiss D. – Sáfrány (Kovács Zs., 30.) – Csohány, Kelemen, Balázs Á., Nyerges – Molnár (Verebélyi B., 54.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Miklós G., Szőke L., Farkas, Ispán A. – Bolyós (Csicsman, 79.) – Puporka R. (Tőre, 90.), Kobolák, Ispán V., ifj. Puporka K. (Bettes, 70.) – Lehoczki (Oláh F., 46.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Szabó S., ill. Kobolák, Ispán V.

Gól: Puporka R. (52.)

Jók: az egész csapat, ill. Ispán V. (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Pál-Balázs Tamás: Az első félidőben egy-két komolyabb helyzettől eltekintve, nagyjából egyenlő erők küzdelme zajlott. A második félidő elején szerzett büntetőből lépésfórba kerültek a vendégek. Ezután feljebb toltuk a védekezésünket és próbáltunk kiegyenlíteni. De igazából a mögöttünk nyílt területben adódtak igen komoly kontralehetőségei az ellenfélnek, amelyekből simán lezárhatták volna a meccset, de vagy a kapusunk hárított vagy nem találtak kaput. Az utolsó húsz percben jöttek a számunkra komolyabb helyzetek, de sajnos nem tudtunk értékesíteni belőle egyet sem. Így nincs más, mint gratulálunk a Karancsaljának és további sok sikert kívánunk. A Trollfocis srácoknak köszönjük, hogy itt voltak, jól éreztük magunkat velük, remek embereket ismertünk meg bennük.

Smelkó Károly: Kiválóan előkészített pályán, az első perctől az utolsóig, végig domináltunk a mérkőzésen. Szebbnél szebb támadókat vezettünk, de óriási ziccereket hagytunk ki. Ennek ellenére azt mondom, ha a helyzetkihasználásunk javul, erre a csapatra abszolút lehet építeni. Gratulálok a fiúknak az idegenbeli sikerhez, a hazaiaknak pedig további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: