2024.07.27.

Kibrusztolt sikerrel lépett az élre a Dejtár

Küzdelmes meccsen kapott ki a Rétság.

Múlt szombaton Rétságon volt jelenése a Dejtárnak a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizennyolcadik körében. Gyorsan előnybe kerültek a vendégek, Vachó talált be. Ezt követően férfias csata zajlott a pályán. Próbálkoztak a házigazdák, és mivel a vendégek nem tudtak újabb gólt elérni, az utolsó pillanatokig maradt izgalom. Végül azonban hiába igyekeztek a hazaiak, nem jött válasz, így egy nullra nyertek a látogatók. Mint utóbb kiderült, ez a győzelem kiváltképp fontosnak bizonyult, hiszen az élre léptek a dejtáriak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 18. forduló:

Rétság FC-Dejtár SE 0-1 (0-1)

Vezette: Csillik B. L. (Tóth R., Kiss D. B.)

Rétság FC: Barna – Tövis, Benkocs B., Molnár M., Benkő (Homolya E., 8.) – Szklenár, Benkocs K. (Hekli, 72.), Körmöci, Ragács – Kenyeres, Tajthy (Zsíros, 85.), Edző: Havay Zoltán.

Dejtár SE: Kopó – Gál M. (Csabai, 88.), Gál N., Balatoni, Varga G. – Jakus, Kürtössy, Szatmári, Pap – Vachó (Balla, 90.), Szandai (Hársfalvi, 83.). Edző: Balga Ferenc.

Sárga lap: Benkocs K., Kenyeres, ill. Kürtössy, Vachó, Jakus

Gól: Vachó (9.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Havay Zoltán: Egy küzdelmes, jó iramú mérkőzést sikerült játszani. Sok sikert a Dejtár csapatának!

Balga Ferenc: Szép győzelmet arattunk, egy masszív és jó erőkből álló Rétság otthonában. Nagyon egygólos meccs volt, főleg, hogy az időjárás sem kedvezett a folyamatos játék kialakulásában. Úgy gondolom, azt az egy gólt jobban akartuk, és a több helyzet is nekünk adódott, de bármikor szerezhetett volna egy találatot ellenfelünk. Gratulálok a srácaimnak, nagyot játszottak! A Rétságnak sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: