2024.06.13.

Kötelező sikerrel javított a Szügy

A Balassagyarmati SC-nél aratott könnyed győzelmet a listavezető.

Múlt szombaton a Balassagyarmati SC-nél tette tiszteletét a Szügy a vármegyei másodosztály tizenkilencedik körében. Egy darabig lelkesen tartották magukat a védekezésre berendezkedő házigazdák, a találkozó kétharmadához közeledve viszont feltörték a reteszt  vendégek. A második felvonásból negyedóra sem telt el és három újabb góllal rukkoltak elő az érdemi kérdéseket lerendező vendégek. Szilágyi és Rónási mellett a duplázó Hugyecz volt eredményes. A hajrában még Brezovszki értékesített egy büntetőt. Végül sima, öt nullás sikert elérve igazolta a papírformát az éllovas.

Megyei II. osztály, 19. forduló:

Balassagyarmati SC-Szügy SE 0-5 (0-1)

Vezette: Menczel J. (Horváth S., Szemesi Zs.)

Balassagyarmati SC: Molnár – Beniczky (Buzás, 63.), Vas (Nagy K., 55.), Lőrik, Varga K. – Kalász (Csábi B., 66.), Rodák, Kovács I. (Csábi G., 58.), Major- Pifka, Kovács A. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Szügy SE: Tresó – Ágner (Dombovári, 55.), Gaál, Szilágyi, Hodászi – Brezovszki, Saár, Mohácsi (Jele, 55.), Tátrai (Reznyik, 70.) – Hugyecz, Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Varga K.

Gól: Hugyecz (28., 59.), Szilágyi (49.), Rónási (52.), Brezovszki (85.)

Jók: senki, ill. Tresó, Szilágyi, Hugyecz, Rónási, Brezovszki

Babcsán Tibor:  A tudás legyőzte a lelkesedést. Gratulálok „Öcsike” a játékosaidhoz, a labdarúgás tudományát magas szinten művelik még mindig! Sok sikert kívánok a megye egyben is, a Mátramindszenttel együtt! Jó játékvezetés volt és egy remek vendégcsapat. A játékosaim mindent elkövettek a siker érdekében. Ennyire futotta. Bízzatok bennem, lesz ez még jobb is!

Koplányi Örs: Az első félidőben kapkodva, pontatlanul, de teljes mezőnyfölényben játszottunk, sikerült is megszerezni a vezetést a helyenként tíz emberrel védekező háziak ellen. A szünetben megbeszéltük, hogy kellene játszani, és ezt betartva, sok helyzetet kialakítva, magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert a hazaiaknak, Attilának és „Kulinak” eredményes játékot kívánok, Babcsán Tibornak pedig boldog születésnapot!

A bajnokság aktuális állása: