2024.04.22.

Elbánt bajnoki ellenfelével a Varsány

A szintén a vármegyei másodosztályban szereplő Rimócot hagyták helyben edzőmeccsen a házigazdák.

Szombaton gyakorló mérkőzésen találkozott vármegyénk másodosztályának két tagja. A Varsány a Rimócot fogadta. Az edzőmeccsen igen sima sikerre tettek szert a hazaiak, tartalékos ellenfelükkel szemben. Hét egyre nyert Báránkó Gábor csapata.

Felkészülési mérkőzés:

Varsány SE-Rimóci SE 7-1

Varsány SE: Baráth – Mlinkó, Takács R., Báránkó, Rigó R. – Rigó B., Takács G., Kiss Á., Friskó – Király T., Sámuel. Cserék: Havasi, Király Sz., Sárközi. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Rimóci SE: Csizmadia – Bangó Renátó, Rácz I., Rácz Sz., Szoldatics M. – Szoldatics D., Czupkó, Golopi, Tótok – Bangó B., Balázs L. Megbízott edző: Bangó Rómeó.

Gól: Kiss Á. (3), Báránkó (2), Rigó B., Sámuel, ill. Tótok

Báránkó Gábor: – Nem a leg kedvezőbb volt a pálya talaja a szép játékra! De örültem, hogy legalább mozgásban volt a csapat. Erőben igen csak vannak problémák, van még mit javítani! A gólok száma biztató, voltak szép találatok. Még van egy felkészülési lehetőség, aztán élesben megy a bajnokság! Köszönöm a rimóci csapatnak, hogy eljöttek, még, ha létszámban elég foghíjasan is tudtak kiállni. Sok sikert nekik a bajnokságban!

Bangó Rómeó: – Az edzőmeccs nem bajnoki. A Varsány további sok sikert a bajnokságban!