2024.04.22.

Remek feltámadást produkált az SVSE

Hiába vezetett meggyőző fölénnyel a Vizslás, döntetlennel zárult a két csapat edzőmeccse.

Szombaton Salgótarjánban futott össze gyakorló mérkőzésen a legalacsonyabb vonal keleti-csoportjában éllovas SVSE és az egy osztállyal feljebb listavezető Vizslás. Utóbb említett gárda megnyugtató előnnyel mehetett a szünetre, a fordulás után viszont megtáltosodtak a nem mindennapi feltámadást bemutató somosiak, aminek köszönhetően öt ötös döntetlennel zárult az edzőmeccs.

Felkészülési mérkőzés:

Somos VSE-Vizslási SE 5-5 (1-5)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó, Lakatos, Ajtai, Kerényi – Zsákai (Határ), Oroszi, Láposi, Móricz, Vanó – Znamecz. Vezetőedző: Oláh Teofil.

Vizslási SE: Kotroczó (Kárász) – Oláh F. (Szakos), Miklós M., Sólyom, Oláh Z. (Palkovics) – Tóth M., Babka (Nánási) – Varga Á. (Stark), Pócsa, Bata – Kovács E. (Kisbali). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Gól: Oroszi (2), Znamecz, Határ, Móricz, ill. Bata (2), Stark (2), Varga Á.

Oláh Teofil: – Nagyon jó csapat ellen, jó iramú mérkőzésen, a második félidei jobb játékunknak köszönhetően tudtunk döntetlent elérni. Sok sikert kívánok a Vizslásnak a bajnokságban!

Bujtár Tamás: – Jól kezdtük az utolsó felkészülési mérkőzésünket, korán sikerült megszerezni a vezetést. Végig domináltuk az első félidőt. A második félidő viszont értékelhetetlen volt… Hibát hibára halmoztunk, nem akartunk futni, és ami rosszabb, hogy nem a játékkal foglalkoztunk. A somosi csapat pedig ezt remekül használta ki és a vége felé még ordító lehetőségeket puskáztak el. Remélhetőleg ismét nagyon jókor jött ez a intő jel a csapatnak és nekem is így a bajnokság előtt. Sok sikert a Somosnak a bajnokságban!