2024.04.22.

Ebben az évben először örülhetett a Karancsberény

A bajnoki riválisnak számító Karancslapujtő II ellen nyert edzőmeccset Berki Krisztián csapata.

Szombaton Karancsalján futott össze gyakorló mérkőzésen a vármegyei második vonal két együttese, a Karancsberény a Karancslapujtő tartalék csapatával hangolt. A nyílt sisakos, gólokban nem szűkölködő edzőmeccsen végül Berki Krisztián alakulata örülhetett, ebben az évben először.

Felkészülési mérkőzés:

Karancsberényi VSFC-Karancslapujtő KSE II 4-3

Helyszín: Karancsalja.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Szlatincsán, Szabó R., Nagy G., Szilágyi – Lavaj, Pilinyi, Ispán V., Illés – Hulitka Sz. (Godó), Mezei. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Orsós K., Cseh, Somoskői, Oláh K. – Béres, Gyurkó, Fenes, Sánta – Oláh H. (Bari M.), Banka K. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Gól: Illés (3), Ispán V., ill. Fenes, Bari M., Banka K.

Berki Krisztián: – Köszönöm a ‘Lapujtőnek a mérkőzést, és a karancsaljai egyesületnek, hogy a pályát biztosították a számunkra!

Szőrös Krisztián: – Egy igen erős, játszó csapattal találkoztunk. Azt kaptuk ettől az edzőmérkőzéstől, amire számítottunk. Igazából nagy következtetést ebből nem lehet levonni, mert mi megint hetven százalékban ifistákkal érkeztünk a meccsre. Úgy gondolom, hogy egy edzésnek mindenféleképpen megfelelt a srácoknak. Sok sikert kívánok az ellenfélnek a bajnoksághoz!