2024.04.19.

Tízig számolt a Szügy

Nem csak az újabb sima vereség, hanem piros lapok miatt is bosszankodhatott a Tar.

Múlt vasárnap Taron tette tiszteletét a Szügy a vármegyei második vonal tizenhatodik fordulójában. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritnak számító vendégek, egy korai gól után még az első negyedórában Szilágyi is beköszönt büntetőből, majd gyorsan tovább nőtt a különbség. Hamarosan Dombóvári is megrezgette a hálót, az ötödik beszedett gól után a házigazdák játékos-edzője szépített. A második felvonásban Mindszenty, Jele, Hugyecz és Brezovszki is dupláig jutott. Odaát még Figura tudott betalálni. A hazaiak nem csak a tíz kettes vereség miatt bosszankodhattak, hanem azért is, mert a hajrában két emberük is piros lapot kapott.

Megyei II. osztály, 16. forduló:

Tari SZE-Szügy SE 2-10 (1-5)

Vezette: Varga P. B. (Homoki G.)

Tari SZE: Bangó K. – Gubicskó, Csépány (Petrovics, 46.), Sándor T., Bangó B. – Berecz (Gortva, 63.), Szőke (Berki I., 54.), Göröcs, Nagy I. (Szakácsi, 59.) – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Szügy SE: Tresó – Rutai, Szilágyi, Dombóvári, Hodászi – Mindszenty, Jele, Saár, Brezovszki – Kakuja, Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Nagy G., ill. Szilágyi, Mindszenty

Piros lap: Göröcs (83.), Bangó K. (85., mindketten Tari SZE)

Gól: Nagy G. (37.), Figura (67.), ill. Mindszenty (4., 47.), Szilágyi (13.), Jele (15., 58.), Dombóvári (29.), Hugyecz (33., 84.), Brezovszki (55., 68.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Nagy Gábor: – Nagyon összeszedett csapattal találkoztunk a hétvégén, ezt az eredmény is tükrözi. Gratulálok az eredményhez a vendégcsapatnak! Az eredménytől függetlenül a játékvezetők megint csak nem tudták, melyik bolygón vannak… Úgy kezdte meg a mérkőzést, hogy jelezte, nekem adni fog sárga lapot, mert a kollégája küldi… Azt meg is kaptam. A vendégjátékos megütött szándékosan kézzel, tudtommal ez piros lap. Aztán a végén egy olyan büntetőt kaptak a vendégek, hogy ők is megkérdezték, hogy „most tizenegyest fogunk rúgni?” A szabálytalanság körülbelül húsz méterre történt…

Koplányi Örs: – Felkészültünk a rossz pályára, de erre nem… Egy métert nem lehet vezetni a labdát úgy, hogy ne pattanjon fel az orrodig. Örülök, hogy nem sérült meg senki! Ha belegondolok, egy jó talajú pályán mennyi lett volna közte, mert körülbelül a helyzetek felé értékesítettük! További sok sikert kívánok a hazaiaknak! Valamint búcsúzunk id. Adamek László mesteredzőtől, aki sok játékost és csapatot vezényelt ki a pályára. Isten veled, „Silton”, az égi pályán vezényled tovább a csapatokat!

A bajnokság aktuális állása: