2024.07.25.

Simán behúzta soros meccsét a Szügy

Hat gólt beszedve kapott ki a Galgagyörk.

Múlt szombaton Balassagyarmaton fogadta a Galgagyörköt a Szügy a vármegyei második vonal tizenötödik körében. Esélyeshez méltó módon kezdtek a házigazdák, egy darabig viszont nem lett meg az előny. Aztán már majdnem eltelt fél óra a meccsből, amikor megszerezte a vezetést a pályaválasztó. A második felvonás elején két újabb gólt is beszedett a másik oldal, Brezovszki és Mindszenty talált be. A hajrához érve előbb Hugyecz, majd Rónási is dupláig jutott. Végül könnyed, hat nullás győzelmet értek el a papírformát igazoló szügyiek.

Megyei II. osztály, 15. forduló:

Szügy SE-Galgagyörki SE 6-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya. Vezette: Török Zs. (Apkó T., Czene-Joó Á.)

Szügy SE: Tresó – Rutai, Gaál (Szilveszter B., 51.), Dombóvári, Ágner – Mindszenty, Tátrai, Saár, Brezovszki (Földvári, 67.) – Hugyecz, Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Galgagyörki SE: Farkas (Nagy R., 46.) – Bagyal, Madarász, Jakus, Dudás – Gyurika, János D. (Bugyi, 46.), Makkai, Katona – Kovács R., Szklevan. Játékos-edző: Deme Csaba.

Gól: Hugyecz (29., 69.), Brezovszki (47.), Mindszenty (52.), Rónási (70., 75.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Koplányi Örs: – Orkán erejű szélben, magabiztos győzelmet aratunk a fiatalok vezényletével! További sok sikert a Galgagyörknek!

Deme Csaba: – Egy sportszerű mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Jó játékvezetés mellett. Tudtuk, nem mi vagyunk az esélyesek, ami így is lett, de semmi gond nincs, megyünk tovább. Köszönjük a szügy csapatának a vendéglátást! Kívánom nekik, nyerjék meg a bajnokságot. Sok síkert nekik!

A bajnokság aktuális állása: