2024.06.23.

A szünet után indult be a Mihálygerge

Csak egy félidőn át tudta tartani magát a Tar.

Múlt szombaton a Tart fogadta a győzelem reményében pályára lépő Mihálygerge a vármegyei másodosztály tizenötödik fordulójában. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák. Próbálkoztak a vendégek is, volt lehetőségük, de nem éltek vele. A fordulás után villámgyorsan beköszöntek a házigazdák, majd mentek tovább és hamar eldöntötték a meccset. Bangó Rómeó tíz perc alatt triplázott. Ekkor már csak az volt kérdés, mennyi lesz közte. A hátralévő időben Spala dupláig jutott, így végül öt nullra nyertek a hazaiak.

Megyei II. osztály, 15. forduló:

Mihálygerge SE-Tari SZE 5-0 (0-0)

Vezette: Homoki G. (Menczel J.)

Mihálygerge SE: Bíró – Tótok (Budveszel, 46.), Molnár, Dienes, Futó (Puszta, 70.) – Ruzsinszki, Nyerges, Langa (Baranyi, 76.), Oláh T. – Bangó R., Spala. Vezetőedző: Langa Attila.

Tari SZE: Balázs P. – Bangó K., Holtner, Csépány, Bangó G. – Tunyogi (Gortva, 54.), Berki I., Göröcs, Nagy I. (Petrovics, 51.) – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Sárga lap: Molnár, ill. Nagy G., Berki I.

Gól: Bangó R. (46., 49., 55.), Spala (62., 77.)

Jók: Bangó R., Ruzsinszki, Spala, Futó, Dienes, ill. az egész csapat

Langa Attila: – Az első játékrészben hatalmas széllel, valamint egy nagyon szimpatikus és lelkes csapattal találtuk magunkat szemben. Sajnos minden lehetőségünket elrontottuk, de a szünetben rendeztük a fejeket, valamint a szél támogatását is élvezhettük a folytatásban. Meg is lett az eredménye, hiszen beindult a gépezet. Sok hiányzónk ellenére is szereztünk újabb három pontot, amely most a legfontosabb volt a számunkra. Gratulálok a srácoknak, az ellenfélnek pedig további sok sikert kívánok!

Nagy Gábor: – Megint csak nagyon jól kezdtünk, akár el is dönthettünk volna a meccset az első félidőben. Rengeteg helyzetünk volt, de az utolsó lépésnél mindig hibáztunk. A második félidő nagyon rosszul kezdődött, kaptunk hirtelen két gólt, ami le is törte az egész csapatot. De maradjunk annyiban, a játékvezető és a partjelző sem volt a helyzet magaslatán!

A bajnokság aktuális állása: