2024.06.13.

Hazai pontszerzéssel folytatta a Mátraverebély

Nem jött össze az újabb győzelem a Karancslapujtő II-nek.

Múlt szombaton a Karancslapujtő tartalék csapatát fogadta a Mátraverebély a vármegyei másodosztály tizenötödik fordulójában. Az első félidőben valamelyest aktívabbak voltak a hazaiak, de csak némi lehetőségig jutottak. A második felvonásban is jobbára a házigazdák próbálkoztak, de azért akadtak szórványos akcióik a látogatóknak is. Végül gyűrték-gyűrték egymást a felek, de döntés nem született, gól nélküli döntetlennel fejeződött be az ütközet.

Megyei II. osztály, 15. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Karancslapujtő KSE II 0-0

Vezette: Zsélyi Cs. (Reviczki J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Balázs Á. – Dorozsin, Szabó S, Végh, Kiss D. – Sáfrány – Csohány, Molnár, Kelemen (Pál-Balázs, 71.), Kovács J. – Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Gordos (Putnoki, 46.), Cseh, Sánta, Bozó – Béres, Fenes (Oláh H., 46.), Botos V., Tóth P. – Várbogyai (Lelovics, 79.), Banka K. Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Sáfrány, ill. Tóth P.

Jók: az egész csapat, ill. Cseh, Bozó

Pál-Balázs Tamás: – Két jó csapat meccsén, borzasztó időjárási körülmények mellett és katasztrofális játékvezetői kettős közreműködésével kezdődött el a mérkőzés. Rögtön a meccs elején egy jogos büntetőt nem kaptunk meg, amit még az ellenfél is elismert, de a játékvezető közölte, hogy ő messze volt az esettől, ezért nem láthatta, illetve az asszisztens is úgy gondolta, hogy messze volt az esettől ezért inkább nem avatkozik közbe. Szóval rögtön megadta a meccs hangulatát a két alkalmatlan ember megjelenése a találkozón. Egyébként közelebb álltunk a meccs megnyeréséhez a mérkőzés egészében, de csak kapufáig jutottunk. A kapunk igazából nem forgott veszélyben, pedig mezőnyjátékossal a kapuban álltunk fel. Legközelebb talán több szerencsénk lesz és olyan játékvezető, aki nem vakon vezeti a meccset! További sok sikert kívánunk a ‘lapujtőieknek!

Szőrös Krisztián: – Olyan mérkőzést játszottunk, amire számítottam. Ahogy az emlékeimben élt, egy igazán jól játszó csapathoz látogatunk, ezt bizonyították is. Úgy gondolom, reális eredmény született ezen a mérkőzésen. Mindkét oldalon maradtak ki helyzetek. További sok sikert kívánok a folytatáshoz az ellenfélnek, és kívánom, hogy érjék el a bajnokságra kitűzött céljaikat!

A bajnokság aktuális állása: