2024.07.19.

A címvédő a papírformának megfelelő sikert ért el Taron.

Múlt vasárnap Taron tette tiszteletét a Szügy a vármegyei másodosztály hatodik körében. Már a nyitónegyedórában bevették a kaput a vendégek, majd maradtak fölényben és a szünethez közeledve még egyszer mattolták a sereghajtót. Brezovszki duplázott. A második etap elején is gyors góllal rukkoltak elő a látogatók, majd a hajrához érve a szintén kétszer eredményes Berki alakította ki az övéi négy nullás sikerét jelentő végkifejletet. Hozta a kötelezőt a címvédő.

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Tari SZE-Szügy SE 0-4 (0-2)

Vezette: Gecse Z. (Homoki G., Elischer M.)

Tari SZE: Bangó K. – Holtner K. (Tunyogi, 31.), Gubicskó, Nagy Z. – Árminiczki, Kutka (Szolnoki, 73.), Grexa (Cserháti, 82.), Sándor T. (Petrovics, 73.), Nagy I., Odler – Megyeri (Szőke, 46.). Vezetőedző: Percze Ferenc.

Szügy SE: Rónási – Földvári, Gaál, Szilágyi, Hodászi (Reznyik, 61.) – Brezovszki, Rutai, Saár, Mindszenty (Jónás, 82.) – Hugyecz, Berki. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Megyeri, ill. Saár, Koplányi Ö.

Gól: Brezovszki (14., 35.), Berki (55., 75.)

Jók: Odler, Nagy I., ill. Földvári (a mezőny legjobbja), Brezovszki, Berki, Saár, Rutai

Percze Ferenc: – A nagyon szimpatikus Szügy csapatától szenvedtünk tanúságos vereséget, de úgy érzem, hogy nem kell szégyenkeznünk, hiszen egy nálunk erősebb csapattal néztünk szembe a pályán. Az szezon elején tíz feletti kapott góllal kezdtük a menetelést, ezt sikerült letornásznunk négyre, ami kis fejlődést mutat. A megkezdett munkát tovább folytatjuk, és remélem, így sikerül kikerülni a pofozógép szerepéből. Csak dicsérni tudom a játékvezetőket, akik nagyon ügyesen tették a dolgukat.
Gratulálok a Szügy csapatának és edzőjének a mérkőzésen mutatott kiváló teljesítményükhöz, a mutatott játékukkal ott lehetnek a bajnokság dobogóján!

Koplányi Örs: – Sportszerű, szimpatikus ellenféllel szemben, ismét rengeteg helyzetet kidolgozva sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Amennyi helyzetet elszórakozunk hétről hétre, az már elég lenne az egész bajnokságra! További sok sikert a Tarnak!

A bajnokság aktuális állása: