2024.05.22.

Idegenben szerzett újabb pontot a Varsány

Nem tudta kihasználni a hazai pálya előnyét a Balassagyarmati SC.

Múlt szombaton a Varsányt fogadta a Balassagyarmati SC a vármegyei második vonal hatodik körében. Az első félidőben egyik gárda sem tudta bevenni a kaput, több lehetőségük volt a hazaiaknak, de be voltak oltva gól ellen. A második felvonás elején meg tudták törni a jeget a házigazdák, de a játékrész derekán büntetőből érkezett az egyenlítés. A hátralévő időben közelebb voltak a sikerhez a vendéglátók, de még tizenegyesből sem tudtak már túljárni a jó napot kifogó Baráth eszén, így egy egyes döntetlennel fejeződött be az ütközet.

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Balassagyarmati SC-Varsány SE 1-1 (1-0)

Vezette: Hegedűs M. (Nagy F. Zs.)

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Varga K., Lukács, Csordás K., Vas (Horváth B., 77.) – Kalász (Pifka, 52.), Csábi G., Csábi B. (Csókási, 49.), Szilveszter B. – Kovács A., Csábi T. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Varsány SE: Baráth – Friskó (Király Sz., 72.), Takács G., Mlinkó, Csizmadia – Unyi, Király T. (Takács R., 72.), Rigó R., Báránkó – Havasi (Lehoczki, 72.), Kiss Á. (Rigó B., 79.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Csordás Á., ill. Takács R., Mlinkó, Rigó B., Báránkó

Gól: Csábi G. (48.), ill. Csizmadia (66.)

Jók: az egész csapat, ill. Csizmadia, Rigó R., Baráth

Babcsán Tibor: – Játékosaimnak felhívtam a figyelmét, lehetőleg nehogy mi csináljuk megint a forduló kapusát az ellenfél hálóőréből és próbáljunk jobban koncentrálni a kapu előtt, akkor pedig elindulhatunk a gólgyártás mezején. A csapat hajtott, küzdött, mindent megtett a győzelem érdekében, sajnos helyzetek sokaságát hagytuk ki, még tizenegyest is hibáztunk. A meccs végén az öltözőben úgy ültünk, min egy vert sereg. Srácok, fel a fejjel, a csapat jól játszott, csak a helyzetek maradtak ki! Lesz ez még jobb is! A játékvezető jól bíráskodott, az asszisztensnek még sokat kell gyakorolni. A Varsánynak sok sikert! Barátságos, jó együttes, remek kapussal. Mi készülünk a Szügy elleni, szombaton tizenhárom órakor megkezdődő mérkőzésre… Nehéz lesz, mert nagyon tartalékosak leszünk, de nekünk is lehet szerencsénk. Most egy csupa szív gárdám van.

Báránkó Gábor: – Két egyforma szintet képviselő csapat ütközött meg egymással. Ez olyan mérkőzés volt, ahol nyerhettünk is volna több góllal, de a ‘gyarmati gárda is győzhetett volna több találattal. A végén volt a csattanó, mikor a hazai csapat büntetőt hibázott, Baráth hozott most a csapatnak egy pontot. Nem tudom, mit kellene már tennem vagy épp mondanom, de ismét gólképtelen a támadósor! Meccsek telnek el akciógól nélkül, úgy, hogy a helyzetek megvannak. Így nagyon nehéz mérkőzést nyerni! Korrekt játékvezetés mellett, úgy gondolom, igazságos eredmény született. Talán a végén mi örülhettünk jobban!

A bajnokság aktuális állása: