2024.07.25.

Őrült meccsen szakította meg rossz sorozatát a Karancsberény

Három vereség után a Nagylócot gyűrte le Berki Krisztián együttese.

Múlt szombaton a Nagylócot fogadta a Karancsberény a vármegyei második vonal hatodik fordulójában. A duplázó Mezeinek hála, már az első negyedórában kétszer be tudtak találni a hazaiak, akik nem álltak meg és hamarosan tovább növelték előnyüket. Még a szünet előtt két góllal válaszoltak a látogatók, így visszahozva magukat a meccsbe. A fordulás iparkodtak az egyenlítésért a vendégek, a hajrára kanyarodva pedig ez össze is jött nekik. Még itt is volt egy nagy csavar, kisvártatva is újra focicsukát húzó játékos-edzőjük jóvoltából megint a házigazdák vezettek. Az utolsó percekben Gerhát is ismét eredményes tudott lenni, majd büntetőből faragtak hátrányukból a nagylóciak. Végül öt négyes arányú sikert elérve gyűrte le ellenfelét Berki Krisztián három vereséget követően nyerni tudó legénysége.

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Karancsberényi VSFC-Nagylóc SE 5-4 (4-2)

Vezette: Menczel J. (Reviczki J.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Lavaj, Szabó R., Fodor Zs., Vilk – Illés, Szilágyi, Godó (Berki K., 60.), Pilinyi – Gerhát, Mezei. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Nagylóc SE: Bangó B. – Rácz N., Oláh Richárd, Oláh B., Varga B. (Kökény B., 69.) – Oláh Roland, Csík R., Csík D., Kökény T. – Medgyesi, Oláh Á. Játékos-edző: Bangó Barna.

Sárga lap: Lavaj, ill. Csík R., Kökény B.

Gól: Mezei (3., 14.), Gerhát (21., 89.), Berki K. (80.), ill. Csík D. (32.), Oláh Á. (37., 90.), Oláh Roland (76.)

Jók: az egész csapat, ill. Oláh Á., Csík R., Csík D.

Berki Krisztián: – Nehezen jöttünk össze a mérkőzésre, de az ellenfelünk is ebben a cipőben járt. A félidő első felét rendkívül jól kezdtük és sikerült háromgólos előnyre szert tenni. Aztán egy kicsit kiengedtünk, nagyobb teret hagytunk a vendégeknek, elkezdtek éledezni és tudtak két gólt is szerezni a szünetig. A második etapot sajnos ott kezdtük, ahol abbahagytuk és kiegyenlített a Nagylóc. Illefalvi barátomnak sikerült meccsben tartani minket, és a szívünk, lelkünk vitt minket a győzelembe! Nagy öröm számunkra, hogy megérkezett a törzsszurkolónk is, és ezúton üzenem „Pípás” barátunknak, hogy innentől kötelező részvétel minden mérkőzésen! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, nagy meló volt, és jól sikerült a harmadik félidő is! Aki nem volt ott a mai találkozón, az bánhatja, és a jövőben jó lenne, ha mindenki azon lenne, hogy ott legyen! Még egyszer köszönöm a csapatnak az élményt, a Nagylócnak pedig további sikereket kívánunk!

Bangó Barna: – Sajnos megint kevés létszámmal tudtunk kiállni. Akik eljöttek, azoknak köszönöm a hozzáállást! Az első fél órában háromgólos hátrányba kerültünk, de sikerült talpra állni. Mindenki odatette magát. A második félidőben mi irányítottunk a mérkőzést, de sajnos  végére elfáradtunk. A játékvezetőkről csak annyit, hogy nem kell mindenáron a hazai csapatot támogatni!

A bajnokság aktuális állása: