2024.05.27.

Visszatért a helyes ösvényre a Szügy

Két vereség után a Karancslapujtő II-nél diadalmaskodott a címvédő.

Vasárnap a Karancslapujtő második számú együttesénél tette tiszteletét a Szügy a vármegyei második vonal tizedik körében. Negyedóra elteltével előnybe tudtak kerülni a vendégek, majd az első félidő derekán újra beköszöntek. Kisvártatva jött a szépítés, így egy darabig nem dőltek el az érdemi kérdések. A második etapban ismét gyorsan betaláltak a látogatók, hamarosan pedig tovább növelték lépésfórjukat. Hugyecz jutott tripláig. A hajrában még faragtak hátrányukból a hazaiak, de az utolsó szó a másik oldalé volt a hosszabbításban. Végül öt kettőre nyert Koplányi Örs legénysége.

Vármegyei II. osztály, 10. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Szügy SE 2-5 (1-2)

Vezette: Kiss D. (Szűcs M. L.)

Karancslapujtő KSE II: Szőrös (Gordos M., 65.) – Susán, Cseh, Tóth P., Sánta (Béres, 75.) – Fenes (Bari, 75.), Botos, Putnoki, Gyurkó – Gerhát, Banka K. (Oláh H., 46.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Szügy SE: Rónási – Földvári (Venczel, 30.), Szilágyi, Gaál, Hodászi (Jónás, 68.) – Mindszenty, Bozsó (Rutai, 46.), Saár, Brezovszki (Tátrai, 80.) – Berki (Mócz, 70.), Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Sánta, Putnoki, Gyurkó, ill. Brezovszki

Gól: Gerhát (29., 83.), ill. Mindszenty (15.), Hugyecz (26., 57., 64.), Jónás (92.)

Jók: senki, ill. Venczel (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Szőrös Krisztián: Gratulálok a Szügy csapatának a győzelemhez! Nekünk meg el kell gondolkoznunk, mit is akarunk! Talán még annyit, hogy el kellene már kezdeni gondolkodni a játékvezetőknek is, hogy alkalmasak-e a feladatra! Az nem egy jó dolog, mikor egy meccsen két-három lesgólt kapsz, ha pedig szólsz emiatt, válaszképpen kinevetnek, gúnyolódnak! Ezt a feladatot meg kell élni, és nem visszaélni vele! Nem szerettem volna senkit megbántani, nem ez a célom ezzel! Csak, ha valamiért anyagi juttatást kapok, azt a legjobb tudásommal kell végezni! Ha a legjobb tudásom ennyi, akkor legyen önkritika és ne akarjak játékvezető lenni!

Koplányi Örs: – Nem játszottunk olyan jól, mint az előző két fordulóban, de most legalább eredményesek voltunk! Első gólunknál egy nagyon szép támadás végén „Breza” ívelt középre, „Mindszi” érkezett és lőtte a léc alá a labdát. Bandi, mint az előző fordulókban, rengeteget dolgozott és fárasztotta a védelmet, így Hugyecz Marci végre betalált. Remélem, végre lekerül róla az átok! „Sziszka” tanári mélységi indításaiból is gólt szereztünk. Venczel Marci remekül lépett be a játékba. „Eszter” stabilitást adott a középpályán. Ha a csatárunk, aki most a kapusunk, védene a Manchester United-nél nem a középmezőnyben lenne, de mindenki odatette magát, hogy a helyes útra visszatérjünk! További sok sikert a Karancslapujtőnek!

A bajnokság aktuális állása: