2024.07.20.

Gólparádét tartott a Szügy

Nyolc alkalommal mattolta a Karancsalját a címvédő.

Múlt szombaton a Karancsalját fogadta a Szügy a vármegyei második vonal harmadik körében. Gyors góllal indították a meccset a toronymagas favoritnak számító házigazdák, majd ugyan hamarosan érkezett a válasz, nem sokkal később már ismét a címvédő vezetett. Ezt követően egy darabig becsülettel helytálltak a látogatók, akik pechjükre éppen a szünet még egyszer kapituláltak. A második felvonásban negyedóra alatt még kétszer beköszöntek a hazaiak, akik később még további három találatot húztak elő a tarsolyból, így végül sima, nyolc egyes sikerre tettek szert.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Szügy SE-Karancsaljai MSE 8-1 (3-1)

Vezette: Mércse L. (Pásztor B. J., Ferencz P.)

Szügy SE: Tresó – Ágner (Kakuja, 46.), Gaál, Szilágyi (Hodászi, 46.), Venczel – Brezovszki, Saár, Rutai, Berki (Reznyik, 59.) – Jónás (Mindszenty, 59.), Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Henglár, Bolyós G., Ravasz (Csicsman, 81.), Dienes Gergely – Sásdi, Bolyós B., Mede, Dienes Gábor – Gordos, Máté B. Játékos-edzők: Csicsman Tamás, Lantos Zsolt.

Sárga lap: Mede

Gól: Saár (3.), Brezovszki (11., 67.), Rutai (45.), Berki (55.), Reznyik (60., 64.), Mindszenty (74.), ill. Bolyós B. (9.)

Jók: Brezovszki (a mezőny legjobbja), Venczel, Saár, Rutai, Mindszenty, ill. az egész csapat

Koplányi Örs: – Ismét jól előkészített pályán, szimpatikus sportszerű ellenféllel szemben, gyenge játékkal szereztük meg a három pontot. Ettől a játéktól, amit a utolsó három félidőben produkáltunk, sokkal több kell a jövőben, mert ez így nagyon kevés lesz! További sok sikert a Karancsaljának!

Csicsman Tamás: – Ameddig az erőnkből futotta, próbáltunk fegyelmezetten védekezni. Sajnos mi nem tudtunk frissíteni, míg a hazai csapatba beálló fiatal játékosok érvényre juttatták a két gárda közötti különbséget. Gratulálunk a Szügynek, mi pedig nem csüggedünk, és reméljük, hogy a jövő héten már teljes létszámban fel tudunk vonulni.

A bajnokság aktuális állása: