2024.07.25.

Könnyed győzelemmel folytatta a BSE

Simán kikapott a Karancsberény.

Múlt szombaton a Karancsberényt fogadta a BSE a vármegyei második vonal harmadik fordulójában. A találkozó korai szakaszában masszív riválisnak bizonyultak a látogatók, az első felvonás derekán viszont hátrányba kerültek. Ezt követően egy ízben igazán veszélyeztettek a vendégek, de nem változott az állás, sőt még a pihenőt megelőzően még háromszor beköszöntek a balassagyarmatiak. A szünet után már csak az volt kérdés, mennyi lesz közte. Végül könnyed, nyolc nullás győzelemre tettek szert a hazaiak.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Balassagyarmati VSE-Karancsberényi VSFC 8-0 (4-0)

Vezette: Hegedűs M. (Nagy F. Zs.)

Balassagyarmati VSE: Juhász – Bukta (Gerliczki, 46.), Berki J. (Seidel, 72.), Molnár, Filip – Csillik, Varga Cs. (Boda, 58.), Mátyás T. (Kelecsényi, 80.), Jele – Sallói, Géczy. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Karancsberényi VSFC: Gáborik – Vilk, Szabó R., Oláh M. (Fodor Zs., 71.), Ispán A. – Gerhát, Illés, Kovács T., Mezei – Ispán V. (Godó, 59.), Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Jele

Piros lap: Ispán A. (86., Karancsberényi VSFC)

Gól: Csillik (24.), Mátyás T. (35.), Géczy (39., 50., 85.), Jele (42.), Sallói (86.), Kelecsényi (90.)

Jók: az egész csapat, ill. Szabó R.

Mátyás Zsolt: – A mérkőzést végig kézben tartva, magabiztos győzelmet arattunk. Az első félidő második felében kimondottan jól futballoztunk, ami megadta az alaphangot és a lélektani nyugalmat a folytatásra. A második játékrészben, a biztos vezetés birtokában az iram kicsit visszaesett, de így is tudtunk további helyzeteket kialakítani és gólokat szerezni. Gratulálok a csapatomnak, a ‘Berénynek pedig további jó munkát és sikereket kívánok!

Berki Krisztián: – A mérkőzésre sajnos úgy érkeztünk, hogy több alapember egyéb elfoglaltság miatt nem tudott eljönni. Ettől függetlenül a első játékrészt jól kezdtük, körülbelül huszonöt percig jól is néztünk ki védekezésben. Támadásban kellett volna élesebbnek lenni! Egy nullnál volt egy lehetőségünk az egyenlítésre, talán, ha sikerül, más eredmény születhetett volna. Tanulnunk és profitálni kell a meccsből, hogy ilyen még egyszer ne fordulhasson elő! Gratulálok Mátyás Tomikának és Nikónak, fiatalon nyakukba vették a csapatot és jól teljesítenek! Gratulálok „Kupak” barátomnak is és további sikereket kívánok a folytatásban!

A bajnokság aktuális állása: