2024.07.25.

Otthon javított a Mihálygerge

Először kapott ki a szezonban a Balassagyarmati SC.

Múlt szombaton a Balassagyarmati SC-t fogadta a Mihálygerge a vármegyei második vonal harmadik körében. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek. Bár többet volt a labda a házigazdáknál, csak a szünethez közeledve tudtak előnyt szerezni. Rögtön a szünet után tovább nőtt a különbség, majd ugyan próbálkoztak a látogatók is, a hajráig hiába. Aztán az utolsó percekben szépítettek a balassagyarmatiak. Nem sokáig reménykedhetett a hátrányban lévő oldal, mert gyorsan visszaállt a korábbi különbség, majd a csereként beszálló Spala végleg lezárta a meccset. Négy egyes sikert arattak a mihálygergeiek.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Mihálygerge SE-Balassagyarmati SC 4-1 (1-0)

Vezette: Menczel J. (Homoki G.)

Mihálygerge SE: Bíró – Zsély D., Bacsa, Csonka, Dienes (Puszta, 80.) – Ruzsinszki, Zsosa (Spala, 46.), Harai (Budveszel, 80.), Oláh T. (Lantos, 74.) – Lehoczki (Kovács B., 74.), Czigler. Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Beniczky (Major, 51.), Lukács, Csókási, Rodák – Csábi G., Csordás K., Csábi B., Szilveszter B. (Pifka, 58.) – Csábi T. (Kalász, 66.), Kovács A. (Tóth Á., 53.). Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Sárga lap: Beniczky

Gól: Dienes (34.), Spala (47., 89.), Czigler (85.), ill. Csordás K. (83.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Zsély Dániel: – Kellemes időben, egy jó képességű csapatot sikerült legyőzni, helyenként jó játékkal.

Babcsán Tibor: – Rossz ruhát vettek fel a srácok. Nagy volt rajtuk a mellény és így nagy lett rájuk a zakó is. Hétvégén le kell szállniuk a földre és újból építkezni. Én bízok a játékosaimban, hogy újból elindulunk a jó irányba. A hazai csapat jól futballozott és a helyzeteit is jól használta ki, ami nekünk nem sikerült. További sok sikert a Mihálygergének! Játékosaim nevében elnézést kérek, a néha sportszerűtlen viselkedésük miatt! A játékvezetők jól működtek. Szombaton megmutattuk, hogy tudunk mi jól is focizni.

A bajnokság aktuális állása: