2024.07.25.

Bravúros pontot gyűjtött a Rimóc

A Mátraterenyével remizett Fábián Róbert együttese.

Múlt szombaton Rimócon járt a Mátraterenye a vármegyei második vonal harmadik körében. Támadólag léptek fel a vendégek, elrontott helyzetek mellett egy gólt tudtak összehozni az első etap feléig. Hamarosan felbátorodtak a házigazdák, akik előbb egalizáltak, majd hamarosan a vezetést is megszerezték. A szünetig már nem, de az összecsapás kétharmadánál válaszolni tudtak a látogatók. A hátralévő fél órában mindkét oldalra elbillenhetett volna a mérleg nyelve, de már nem változott az állás, kettő kettes döntetlennel fejeződött be a csörte.

Vármegyei II. osztály, 3. forduló:

Rimóc SE-Mátraterenye SE 2-2 (1-1)

Vezette: Varga P. B. (Kiss D. B., Pálinkás S.)

Rimóc SE: Janusek – Tótok (Baranyi, 46.), Fábián, Tiszttartó (Czupkó, 83.), Csizmadia – Bangó B., Rácz I., Kis I., Kiska – Krivánszky (Rácz Sz., 76.), Balázs L. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Mátraterenye SE: Suha – Kun, Bakos, Pintér (Szalai, 85.), Nagy Norbert – Kobolák (Nagy Sz., 82.), Hadusovszki, Zsákai (Berki A., 82.), Budai K. – Budai L., Puporka (Mező, 70.). Játékos-edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Sárga lap: Janusek, Krivánszky, Bangó B., Fábián, ill. Suha, Kun, Berki A.

Gól: Bangó B. (30.), Tiszttartó (33.), ill. Budai L. (22.), Puporka (63.)

Jók: az egész csapat, ill. Bakos, Hadusovszki

Fábián Róbert: – Játszottunk egy jó mérkőzést, egy jó csapat ellen. Helyzetkihasználásban kell sokat javulnunk, és akkor eredményesek leszünk! További sok sikert kívánok a Mátraterenyének!

Dancsok Roland: – Nem érdemeltünk győzelmet! Az első félidő harmincötödik percéig le kellett volna zárnunk a mérkőzést. Mivel ezt nem tettük, támadóink elszórakozták a helyzeteket, ez meg is bosszulta magát. A második félidőben több helyzete volt az ellenfelünknek, de ők sem használták ki, így maradt az iksz.

A bajnokság aktuális állása: