2024.04.24.

Nem ismert kegyelmet a Szügy

Nyolc gólt beszedve maradt alul a Mihálygerge.

Múlt szombaton a Mihálygergét fogadta a Szügy a vármegyei másodosztály huszonkettedik fordulójában. Rögtön támadólap léptek fel az egyértelmű esélyesnek számító hazaiak, akik már az első negyedórában előnybe kerültek. Bár a szünetig még tartották magukat a látogatók, a pihenő előtt még egy gólt kaptak. A folytatásban gyorsan két újabb találattal rukkolt elő az éllovas. Ezt követően csordogált a roppant egyoldalú meccs, majd a hajrához érve még négyszer tudtak beköszönni az ismét teljesítménnyel előrukkoló, végül nyolc nullás győzelmet elérő házigazdák.

Megyei II. osztály, 22. forduló:

Szügy SE-Mihálygerge SE 8-0 (2-0)

Vezette: Horváth S. (Menczel J., Reviczki J.)

Szügy SE: Tresó – Gaál (Dombóvári, 46.), Szilágyi, Hodászi (Pintér, 46.) – Mindszenty, Saár, Rutai (Ágner, 68.), Brezovszki – Rónási (Gubó, 59.), Kakuja, Hugyecz (Reznyik, 68.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Mihálygerge SE: Bíró – Molnár (Simon, 60.), Kovács B., Csonka, Nyerges – Futó (Puszta, 72.), Zsély, Lantos (Langa, 60.)(Baranyi, 80.), Oláh T. – Spala, Bangó. Játékos-edző: Langa Attila.

Sárga lap: Brezovszki

Gól: Kakuja (13., 54.), Saár (33.), Rónási (58.), Reznyik (78.), Brezovszki (81., 89.), Mindszenty (85.)

Jók: Saár, Mindszenty, Brezovszki, Kakuja, Gubó, ill. senki

Koplányi Örs: – Nem is tudtam, hogy ennyi játékosunk van. Jó, hogy ilyen nagy az öltöző! Magabiztos győzelmet aratottunk, egy sportszerű ellenféllel szemben! További sok sikert kívánok a Mihálygergének!

Langa Attila: – A mai napon ilyen arányban is megérdemelten nyert a Szügy csapata, amihez gratulálok nekik. A hátralévő meccseinken próbálunk majd minél több pontot gyűjteni.

A bajnokság aktuális állása: