2024.07.25.

Kétgólos hátrányban állt fel és győzött a Mátramindszent

Nem volt elég az előny a végül pont nélkül maradó Karancsaljának.

Múlt szombaton a Karancsalját fogadta a Mátramindszent a vármegyei második vonal huszonkettedik körében. Hazai rohamok után a látogatók sokkal jobban sáfárkodtak helyzeteikkel, majd kétszer is beköszöntek az első félidő derekáig. Lassan ismét összekapták magukat a házigazdák, akiknek még a szünet előtt a szépítés, aztán az egyenlítés is sikerült. A második felvonásban folytatódott a küzdelem, mígnem a játékrész felénél már a ‘mindszentiek vezettek. A hajrában a triplázó Budai Lajos újabb találatával végleg lezárták az ütközetet a négy kettes arányban nyerni tudó vendéglátók.

Megyei II. osztály, 22. forduló:

Mátramindszent SE-Karancsaljai MSE 4-2 (2-2)

Vezette: Kis Zs. (Varga P. B., Szűcs M. L.)

Mátramindszent SE: Illefalvi – Kun, Gál, Kovács M. (Boros, 16.), Orosz (Kovács Gy., 46.) – Lesziák (Szűcs, 71.), Zsákai, Pozsár, Kiss P. (Berki A., 74.) – Budai K., Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Oláh F., Bolyós, Szőke, Ispán A. – Bettes – ifj. Puporka K., Ispán V., Kobolák, Puporka R. – Lehoczki (Lantos, 60.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Orosz, Gál, ill. Ispán A., Bettes

Gól: Budai L. (39., 69., 88.), Pozsár (40.), ill. Puporka R. (14.), Lehoczki (21.)

Jók: Pozsár, Budai L., Budai K., ill. Szőke, Oláh F., Lehoczki

Berki Aladár: – Ezt a mérkőzést három részre osztanám. Az első tizenöt perc teljes mértékben a miénk volt, helyzeteink is voltak, amik kimaradtak. Ezután jött a hidegzuhany, pillanatok alatt kaptunk két gólt, sőt ekkor jött Gál nagy mentése és Illefalvi bravúrja. Ezt követően Pozsár kiharcolt egy büntetőt, majd egy közel negyven méteres lövéssel kiegyenlített. Innentől teljes mértékben minden ponton felőröltük ellenfelünket és megérdemelt győzelmet arattunk. Sikerünkkel szeretnénk boldog születésnapot kívánni Orosz Csabinak, a csapat egyik nagyon fontos játékosának, és jó egészséget a két újszülött babának! További sok sikert a Karancsaljának!

Smelkó Károly: – Már sokadszor kezdtük nagyon jól a meccset, kettő nullra vezettünk. Ezt követően érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni és az ellenfél egy perc alatt kiegyenlített. Szünet után a ‘Mindszent nagy erőket mozgósított a győzelem megszerzése érdekében, és mi nyuszi módon végig asszisztáltunk ehhez! Gratulálok a hazai csapat teljesen megérdemelt győzelméhez, és külön gratulálok Alinak, aki nagyon profi módon irányítja csapatát, és jól látszik, hogy a játékosai meghalnak érte a pályán! A mi csapatunk akaratgyenge és sajnos minden meccsen óriási hibákat vétünk!

A bajnokság aktuális állása: