2024.07.25.

Sima sikerrel javított a Szügy

Hét gólt beszedve maradt alul a Karancsalja.

Szombaton Karancsalján tette tiszteletét a Szügy a vármegyei másodosztály tizenhatodik körében. Az első félidő derekáig tudták magukat a hazaiak, majd két alkalommal is kapituláltak. A második felvonásban egyre inkább simává vált a meccs. Negyedóra alatt még háromszor beköszöntek a látogatók. A hajrában tovább nőtt a különbség, majd ugyan érkezett a szépítés, az utolsó szó a sima, hét egyes győzelmet arató szügyieké volt.

Vármegyei II. osztály, 16. forduló:

Karancsaljai MSE-Szügy SE 1-7 (0-2)

Vezette: Mércse L. (Reviczki J., Soós-Valenta B.)

Karancsaljai MSE: Ivanics – Henglár, Bába, Dienes Gergely, Bolyós G., Dienes Gábor – Sásdi, Gordos (Hudák, 63.), Bolyós B. , Rimai (Hegedűs, 73.) – Máté B. (Fekete, 76.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Szügy SE: Oláh M. – Venczel, Szilágyi, Gaál, Ágner (Saár, 66.) – Koplányi V. (Berki, 46.), Mohácsi Levente, Mindszeny (Brezovszki, 46.), Bozsó (Jónás, 56.) – Hugyecz, Rónási (Zólyomi, 56.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Rimai

Gól: Bolyós B. (87.), ill. Bozsó (20.), Mindszenty (23.), Rónási (54.), Brezovszki (55., 89.), Berki A. (60., 84.)

Csicsman Tamás:Megérdemelt győzelmet aratott a vendégcsapat.

Koplányi Örs: Fájó szívvel keltünk útra, mert tudtuk, hogy törzsszurkolónk, Dósa Laci már nem vár minket, már csak odafentről szurkol nekünk! Múlt heti hibákból tanulva, fegyelmezett, nagyszerű játékkal sikerült felülmúlni a harcos hazaiakat. Most megvolt az egyensúly a rutin és a fiatalok között! További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság állása: