2024.07.13.

Újabb határozott sikert aratott a Szügy

Karancsalján menetelt tovább az éllovas.

Múlt szombaton Karancsalján tette tiszteletét a Szügy a vármegyei második vonal huszonharmadik körében. Ezúttal is parádésan kezdtek a vendégek, egy öngól által három perc alatt beköszöntek, majd villámgyorsan növelték a különbséget. Egyértelműen kézben tartotta a meccset az éllovas, majd a szünethez közeledve Rónási is eredményes volt. Bár még a pihenőt előtt érkezett  szépítés, érezhető volt, hogy nem lesz komolyabb feltámadás a hazaiak részéről. A második felvonásban csordogált a mérkőzés, mígnem az utolsó negyedórához érve előbb Hodászi dupláig jutott, majd Hugyeczé volt az utolsó szó. Végül sima, öt egyes sikerre tettek szert a menetelő szügyiek.

Megyei II. osztály, 23. forduló:

Karancsaljai MSE-Szügy SE 1-5 (1-3)

Vezette: Sáfrány Sz. T.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. – Miklós G., Bolyós, Szőke, Ispán A. – Lantos – Oláh F. (László V., 79.), Bettes (ifj. Puporka K., 25.), Ispán V., Puporka R. – Lehoczki (Kobolák, 25.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Szügy SE: Tresó – Gaál, Szilágyi, Földvári – Mindszenty, Saár (Gubó, 48.), Tátrai, Mohácsi, Hodászi – Hugyecz, Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Gól: Puporka R. (36.), ill. Szőke L. (3., öngól), Hodászi (6., 78.), Rónási (34.), Hugyecz (86.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Smelkó Károly: – A csapat nagyon nagy kútban van, innen kimászni nem lesz egyszerű. A szűgyiek azt csináltak, amit akartak a pályán, nem tudtuk még csak elrontani sem a játékukat! Gratulálok a vendégek győzelméhez, és a bajnoki aranyéremhez, amit nagyon megérdemelnek! Az, hogy a meccset egy bíró vezeti, vicc! Nem tudom, hogy az illetékesek mikor lépnek már ez ügyben!

Koplányi Örs: – Ismét két kisbusszal kellett útra kelni, annyian jelentkeztek a héten az idegenbeli mérkőzésre, de így legalább elfértünk a kis öltözőben! Ákos az első két percben belőtte magát, „Mohának” meg az idegeit, utána adott egy gólpasszt, meg később még egyet. Gaál megkérte „Mohát”, mutassa meg, hogy kell becsúszni. „Sziszka” végig irányította a csapatot és a „kútbullt” is elvette meccs előtt! A születésnapos Miki szenzációsan játszott. Sanci annyit ment, mint egy ló. A jó csődör is vagy megvakul vagy megsántul, itt az utóbbi történt, remélem, nem súlyos a sérülése! A „Hodi”-„Róna”-páros megállíthatatlan volt ,Marci és Máté meg tett egy kis sebességet a csapatba. A szuper cserénk ismét jól szállt be, sok sikert neked Hollandiában, visszavárunk Bálint! „Cibu”, te meg gyere már haza onnan! További sok sikert kívánok a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: