2024.07.20.

Zárásképpen ismét örülhetett a Rimóc

Nem tudott meglepetést elérni a Varsány.

Szombaton korábban elhalasztásra kerülő bajnokit pótoltak be a vármegyei másodosztályban, a Rimócnak Varsányban volt jelenése. Kiegyenlített küzdelem jellemezte az összecsapást, nehezen találtak egymáson fogást a felek. Aztán a szünethez közeledve Rácz Adrián tizenegyesével vezetést szereztek a látogatók. A második felvonásban mindent megtettek az edzőjüket nélkülöző házigazdák, mindhiába.

A hajrához érve Tiszttartó növelte övéi előnyét. Nem dőlt el azonban a meccs, mert Sámuel révén hamar szépítettek a hazaiak, de egalizálni már nem tudtak, sőt még egy piros lap miatt is bosszankodhattak, korábban gólt elérő támadójukat állították ki az utolsó percekben. Végül nagy csatában, kettő egyre nyertek a vendégek. Két vereség után örülhetett újra Fábián Róbert legénysége.

Vármegyei II. osztály, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Varsány SE-Rimóci SE 1-2 (0-1)

Vezette: Mércse L. (Győri M. Sz.)

Varsány SE: Baráth – Takács R. (Friskó, 77.), Takács G., Mlinkó, Csizmadia R. – Unyi (Havasi, 72.), Rigó B., Rigó R., Bakó (Lehoczki, 89.) – Sámuel, Kiss Á. Megbízott edzők: Lehoczki Dávid, Percze Róbert.

Rimóci SE: Janusek – Csizmadia B., Tiszttartó, Fábián, Baranyi S. – Bangó R., Kiska, Bangó B., Rácz Sz. (Kis I., 46.) – Balázs L., Rácz A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Rigó B., ill. Rácz Sz., Fábián, Kiska

Piros lap: Sámuel (89., Varsány SE)

Gól: Sámuel (83.), ill. Rácz A. (38.), Tiszttartó (80.)

Jók: az egész csapat, ill. Tiszttartó, Rácz A., Csizmadia, Kiss I.

Lehoczki Dávid: – Egy szomszédvári rangadón lényegtelen a tabellán elfoglalt helyezés, hatalmas presztízzsel bír mindig. Rengeteg szurkoló előtt, két jól felkészült csapat feszült egymásnak. A csapat a hiányzók ellenére azt az arcát mutatta, amire valóban képes, rászolgáltunk volna az egy pontra a mutatott játék alapján. A bírói tevékenykedés nem ütötte meg a két csapat „szintjét”, undorító, hogy sokadik alkalommal vesznek el szabályos gólt tőlünk, azért mert valaki komolyabban rászól. Ez most már nem csak idegenben van, hanem hazai pályán is. Itt szeretnénk kérni a szövetséget, hogy az említett bíró, ha lehet, többet nekünk ne vezessen mérkőzést, sokadik alkalommal veszi el az embernek a kedvét a foci szeretetétől! Mindent elmond róla, hogy olyan embernél szakadt el a cérna miatta, aki egyébként egész varsányi pályafutása során sosem kelt ki magából! A csapat előtt le a kalappal, tavaszra felépülnek a sérültek, és jobb eredményeket fogunk tudni elérni! A Rimócnak gratulálunk, de azt gondolom, a döntetlen igazságosabb lett volna!

Fábián Róbert: – Amiért mentünk, azt elértük: sikerült begyűjteni a három pontot. Gratulálok a csapatomnak a féléves teljesítményhez! A Varsánynak a folytatásban több sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: