2024.06.18.

Idegenben gyűjtött újabb pontokat a Cered

Két győzelem után kapott ki a Zagyvaróna.

Szombaton Zagyvarónán volt jelenése a Cerednek a vármegyei harmadik vonal tizennegyedik körében. Nem adták olcsón a bőrüket a két sikeres manővert követően ringbe szálló hazaiak, de a szünethez közeledve meg tudták szerezni a vezetést a többet támadó vendégek. A második játékrészben mindent megtettek az egyenlítés érdekében a házigazdák, de hiába küzdöttek a nehéz és mély talajon, nem tudtak válaszolni. A hajrához érve a duplázó Kovács Béla Bence végérvényesen lezárta a csörtét. Kettő nullra nyert Horváth Jenő brigádja.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Zagyvarónai SE-Cered VSE 0-2 (0-1)

Vezette: Zsélyi Cs. (Szűcs M. L.)

Zagyvarónai SE: Vanó – Berzák, Kovács M., Losó M., Eczet – Oláh K., Oláh G., Gáspár (Oláh B., 58.), Botos T. – Balogh G., Puporka. Játékos-edző: Oláh Géza.

Cered VSE: Simon L. – Pál M., Cseri, Tóth I. (Vallus, 70.), Bolla – Tősér A., Horváth J. (Mikus M., 80.). Simon B., Simon Zs. – Pap, Kovács B. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Oláh K.

Gól: Kovács B. (37., 83.)

Jók: Vanó, Losó M., Eczet, Oláh K., ill. az egész csapat

Oláh Géza: – Ismét minimális létszámmal sikerült összejönni, ami nagyon szomorú. Le a kalappal mindenki előtt, aki idejét és energiáját erre a mérkőzésre áldozta! Nagyot kellett küzdeni, főleg a pályával. Először játszottunk a Cereddel, ennek ellenére nem voltunk alárendeltek. Az összkép alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, de ha nem tudunk gólt szerezni, nem várhatunk pontot, pontokat. Összegezve: futballra alkalmatlan pályán, a rutinosabb csapat győzött. A visszavágón jobb eredményt akarunk elérni.

Horváth Jenő: – A novemberi időjárásnak köszönhető sáros-vizes pályán, de ennek ellenére sportszerű mérkőzésen sikerült legyőzni a hazai csapatot. Kapusunknak, Simon Lórántnak mielőbbi gyógyulást! A Zagyvarónának további sok sikert, úgy gondolom, jó úton haladnak, és tavasszal még képesek leszünk meglepetést okozni. Készülünk a jövő heti visszavágóra, majd a téli pihenőre és az átigazolási időszakra.

A bajnokság aktuális állása: