2024.05.22.

Kicsikarta a győzelmet a tovább menetelő Rimóc

Nem tudott pontot szerezni a Karancslapujtő II.

Szombaton a Karancslapujtő második számú együttesénél volt jelenése a Rimócnak a vármegyei második vonal hetedik körében. Villámgyorsan bevették a kaput a remek formában állomásozó vendégek. Ezután méltó riválisnak bizonyultak a házigazdák, nem estek össze, éppen ellenkezőleg. Érezhető volt, előbb-utóbb érkezik az egyenlítés Az első félidőben nem, majd jó darabig a fordulást követően sem, de a hajrához érve egalizálni tudtak a hazaiak. Itt jött még egy csavar a történetben, az utolsó percekben a duplázó Balázs Lajos ismét eredményes tudott lenni, így kettő egyes sikerhez segítette tovább szárnyaló csapatát. Az újabb fontos sikernek köszönhetően megőrizte veretlen éllovas titulusát Fábián Róbert legénysége.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Rimóc SE 1-2 (0-1)

Vezette: Kis Zs. (Kis G. Zs., Varga P. B.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Bari (Béres, 83.), Cseh, Tóth P., Susán – Gyurkó (Oláh K., 61.), Sánta, Putnoki, Fenes (Botos V., 50.) – Gerhát (Lavaj, 75.), Banka K. (Oláh H., 50.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Rimóc SE: Janusek – Bangó B., Fábián, Baranyi S. (Szoldatics D., 87.), Rácz Sz. – Krivánszky (Bangó R., 46.),, Rácz I., Kiska, Kiss P.,  – Balázs L., Rácz A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Sánta, Szőrös, Fenes, Gyurkó, ill. Krivánszky, Baranyi S., Rácz A., Balázs L.

Gól: Cseh (79.), ill. Balázs L. (5., 89.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Szőrös Krisztián: – Most már hetek óta ugyanazokat a problémákat éljük meg minden hétvégén. A vereség ellenére ki merem mondani, hogy szerintem mi irányítottuk a mérkőzést, ziccerek tömkelegét alakítottuk ki, amiket sajnos nem tudtunk gólra váltani. Pontrúgásból kaptuk az első gólt. Aztán végig támadtunk és mi alakítottuk úgy a meccset, ahogy akartuk. Nagy nehezen kiegyenlítettünk egy szögletből, aztán egy negyvenméteres góllal kikaptunk a vége felé. A focit gólra játsszák, a vendégek rúgtak többet, ők nyertek. Ehhez gratulálok nekik! Mi meg próbálunk már jövő héten elől egy picit jobban összpontosítani. Hátha egyszer úgy is nyilatkozhatok, hogy győztünk…

Fábián Róbert: – Jól kezdtük a mérkőzést, mindjárt az elején egy szabadrúgást követően megszereztük a vezetést. Nem sokra rá nagy ziccert hibáztunk, ezzel meccsben tartottuk ellenfelünket. A második játékrészben is folyt a küzdelem, helyzetek adódtak mindkét oldalon, így ment ez a 89. percig, amikor Balázs Lajos egy távoli bombagóllal megnyerte nekünk a találkozót. További sok sikert kívánok a ‘Lapujtő II-nek!

A bajnokság aktuális állása: