2024.05.27.

A gödörben maradó Mátraverebéllyel bánt el Bangó Barna brigádja.

Szombaton az immáron Verebélyi László által irányított Mátraverebélyt fogadta a Nagylóc a vármegyei másodosztály hetedik fordulójában. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek a mérkőzés előtt igen eredménytelenül szereplő gárdák összecsapásán. Aztán a meccs harmadánál megrázták magukat a hazaiak, akik kétszer is képesek voltak mattolni a másik oldalt. A második felvonás elején megint beköszöntek a házigazdák, majd a duplázó Oláh Áron zárta le végérvényesen a csörtét. Az utolsó húsz perchez érve tovább nőtt a különbség, majd az utolsó pillanatokban szépítettek a látogatók. Öt egyes diadallal támadtak fel a Canossa-járásuktól elbúcsúzó nagylóciak.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Nagylóc SE-Mátraverebély-Szentkút SE 5-1 (2-0)

Vezette: Mércse L. (Pálinkás S., Ferencz P.)

Nagylóc SE: Berki D. – Rácz N., Varga B. (Oláh D., 75.), Oláh B. (Kökény B., 83.), Oláh Richárd – Csík Cs., Csík D., Kökény T. (Oláh M., 83.), Csík R. – Medgyesi (Oláh Roland, 65.), Oláh Á. (Jurecska, 83.). Vezetőedző: Bangó Barna

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Csohány (Varga Zs., 54.), Kiss D. (Tövisi, 46.), Szabó S., Somoskői – Sáfrány, Molnár, Balázs Á., Sipkó – Kovács J., Nyerges (Oláh J., 46.). Vezetőedző: Verebélyi László.

Sárga lap: Oláh Á., Kökény T., ill. Kiss D., Sáfrány

Gól: Medgyesi (28.), Oláh Á. (33., 63.), Csík D. (50.), Csík R. (71.), ill. Kovács J. (90.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bangó Barna: – Egy sportszerű ellenféllel szemben, helyenként megfelelő játékkal, remek győzelmet arattunk. Ehhez gratulálok a csapatnak! A Mátraverebélynek további sok sikert!

Verebélyi László: – Játékos-edzőnk lemondását követően kényszermegoldásként érkeztem néhány mérkőzés erejéig a csapat kispadjára, de sajnos krízismenedzserként kudarcot vallottam. A csapatunkat egyénileg jó játékosok alkotják és képesek csapatszinten is a jó játékra, azonban amíg a hozzáállásuk, egymás iránti tiszteletük nem változik, valamint nem tér vissza a foci iránti alázatuk és szeretetük, addig gyökeres változás nem várható. A játékosok egy részét kifogasok, nyafogások jellemzik, és a kialakult helyzetben saját felelőségüket nem látják. A csapat részéről érkező „pofon” számomra fájóbb, mint amit az ellenféltől kaptunk, mivel azt hittem, számíthatok rájuk. Rendkívül csalódott vagyok, de a jövőre nézve bizakodó, ezért az előttünk álló hétvégén oroszlánokat várok az öltözőbe, remélem, nem kiscicák érkeznek! A Nagylócnak sok sikert kívánok, akaratban egyértelműen felénk nőttek.

A bajnokság aktuális állása: