2024.07.19.

Kötelező győzelemmel javított a BSE

A várakozásoknak megfelelő vereséget szenvedett a sereghajtó Tar.

Szombaton a Tart fogadta  BSE a vármegyei második vonal hetedik körében. Az első félidő derekáig tartották magukat a lelkesen védekező vendégek, majd az első beszedett gól után hamarosan ismét kapituláltak. A második felvonásban is becsülettel tették a dolgukat az edzőjüket nélkülözni kényszerülő látogatók, de az utolsó fél órára elfogyott az erejük. Az említett időszakban még négyszer tudtak betalálni a házigazdák, akik a triplázó Mátyás Tamás vezérletével sima, egyben a várakozásoknak megfelelő hat nullás sikert arattak.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Balassagyarmati VSE-Tari SZE 6-0 (2-0)

Vezette: Hegedűs M. (Horváth B., Kiss D. B.)

Balassagyarmati VSE: Juhász – Filip, Seidel, Berki (Soós-Valenta, 75.), Bukta (Gerliczki, 61.) – Csillik, Mátyás T. (Kelecsényi, 75.), Zachar, Varga Cs. (Boda, 61.) – Sallói, Géczy. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Tari SZE: Balázs P. – Szakácsi, Holtner R., Nagy Z., Holtner K. – Tunyogi, Árminiczki, Gortva, Kutka (Vincze, 77.), Nagy I. – Figura (Bangó, 6.). Megbízott játékos-edző: Nagy István.

Gól: Mátyás T. (21., 30., 60.), Géczy (66., 88.), Filip (78.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Mátyás Zsolt: – Egy szimpatikus csapat ellen, magabiztos győzelmet arattunk. 

Nagy István: – Két sportszerű csapat találkozott Balassagyarmaton egymással. A fiatalokkal felálló hazaiak focitudásban és főleg erőnlétben megnyilatkozó fölényét a végeredmény hűen tükrözi. Bíztató jel, hogy az edzésen gyakoroltak a mérkőzésen végre alkalmanként tükröződtek a csapatunk játékában. Gratulálok a bajnokesélyes BSE csapatának!

A bajnokság aktuális állása: