2024.05.27.

Elvárható sikert ért el a Szügy

A várakozásoknak megfelelő vereséget szenvedett a Balassagyarmati SC.

Szombaton a Balassagyarmati SC-t fogadta a Szügy a vármegyei másodosztály hetedik fordulójában. Hamar, már az első negyedórában betaláltak az egyértelmű esélyesnek számító hazaiak. Ezt követően egy darabig állták a sarat a látogatók, a szünetig nem kaptak gólt. A szünet után hamar tovább nőtt a különbség, majd a második felvonás derekán végleg lezárták, egyúttal simává tették a meccset a még három találattal előrukkoló házigazdák. Végül öt nullás győzelmet elérve igazolta a papírformát Koplányi Örs együttese.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Szügy SE-Balassagyarmati SC 5-0 (1-0)

Vezette: Boda V. (Pál A., Trubin B.)

Szügy SE: Szenográdi – Ágner, Gaál (Jónás, 76.), Hodászi – Mindszenty (Nyírjei, 46.), Rutai, Saár (Koplányi V., 46.), Hugyecz, Brezovszki – Rónási (Kakuja, 57.), Berki A. (Reznyik, 73.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Balassagyarmati SC: Beniczky – Kalász, Lukács, Csordás K., Csábi B. (Buzás, 73.) – Csábi G., Major (Pifka, 63.), Csókási, Szilveszter B. – Tóth Á. (Konderla, 57.), Kovács A. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Gól: Berki A. (12.), Rónási (48.), Kakuja (67.), Ágner (68.), Hugyecz (72.)

Jók: Brezovszki, Rutai, Berki, Szenográdi, Ágner, Rónási, ill. senki

Koplányi Örs: – Ismét egy sportszerű ellenféllel szemben, fegyelmezett, taktikus játékkal sikerült itthon tartani a három pontot. Az eredmény csalóka, a sokat futó ellenfél megnehezítette a dolgunkat, tavasszal nem lesz könnyű dolgunk az otthonunkban! További sok sikert kívánok Tibinek és Attilának, illetve természetesen az egész csapatnak!

Babcsán Tibor: – A jobb képeségekkel rendelkező hazai csapat megérdemelten nyert. A mai csapatunkból öt kezdőjátékos hiányzott, de ha teljes létszámmal lettünk volna, szerintem akkor is meg kellett volna hajolnunk a nagyobb tudás előtt. A játékosaim hajtottak, küzdöttek, ezért dicséret illeti őket. Jövő héten hét fő fog hiányozni a kezdőből, hát, nem a legjobbak a kilátások… Gratulálok a hazaiaknak, jó közösséget alkotnak!

A bajnokság aktuális állása: