2024.04.18.

Nehezen nyert a Rimóc

Nem sokon múlott, hogy legalább egy ponttal távozzon idegenből a Mihálygerge.

Szombaton a Mihálygergét fogadta a Rimóc a vármegyei második vonal nyolcadik fordulójában. Jobban kezdtek a vendégek, de egy kapufa után csak helyzetekig jutottak. Jó darabig nem tudtak felébredni a házigazdák, akik bizony megköszönhették a másik oldalnak, hogy nem kerültek hátrányba. Nem sokkal a szünet előtt egy piros lap miatt megfogyatkoztak a látogatók. Nagy nehezen, a második felvonás közepén játékos-edzőjük révén eredményesek tudtak lenni a hazaiak. Ekkor sem adták fel a mihálygergeiek, de sehogy sem voltak képesek egalizálni, sőt a hosszabbításban a csereként beszálló Bangó Rómeónak köszönhetően még egyszer beköszöntek a rimóciak, akik így kettő nullra győztek.

Vármegyei II. osztály, 8. forduló:

Rimóc SE-Mihálygerge SE 2-0 (0-0)

Vezette: Varga P. B. (Istvanovszki A.)

Rimóc SE: Janusek – Rácz Sz. (Kis I., 40.), Fábián, Tiszttartó (Bangó Rómeó, 57.), Baranyi S. – Bangó B. (Szoldatics D., 90.), Rácz I., Bangó Renátó – Balázs L., Rácz A. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Mihálygerge SE: Bíró – Zsély D. (Puszta, 89.), Csonka, Nyerges, Dienes – Ruzsinszki, Lantos, Budveszel (Kovács B., 72.), Oláh T. – Czigler, Spala. Játékos-edző: Zsély Dániel.

Sárga lap: Balázs L., Kiss P., Rácz I., Rácz A., Bangó B., ill. Nyerges, Ruzsinszki, Zsély D.

Piros lap: Dienes (44., Mihálygerge SE)

Gól: Fábián (62.), Bangó Rómeó (94.)

Jók: Janusek, Rácz A., Rácz I., Kiss P., ill. az egész csapat

Fábián Róbert:  – Ez a mérkőzés akaratgyengére sikerült. Rosszul játszottunk, amit a jövőben majd ki kell javítanunk, ilyen a futball, nem lehet mindig száz százalékon teljesíteni! A hétvégén ettől sokkal jobb játékot kell mutatnunk! További sok sikert kívánok a Mihálygergének a folytatásban!

Zsély Dániel: – Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, mert aki az eredményt nézi, azt gondolja, sima hazai siker született, holott a harmadik percben már kapufát rúgtunk, több nagy helyzetet alakítottunk ki, mint az ellenfél. Aztán még az első félidő végén megfogyatkoztunk, de a második félidőben jól tartottuk magunkat. A hatvanadik percben egy jól eltalált lövésből szerzetek vezetést a hazaiak. Utána is támadtunk, próbáltunk egyenlíteni, de a végén mindent egy lapra feltéve támadtunk és egy kontrából megkaptuk a kegyelemdöfést. Nem tudom elmarasztalni a fiúkat, küzdöttek, jól futballoztak. Kicsit igazságtalannak érzem a mai eredményt, mert a pont a minimum. ami itt ma bennünk volt. Próbálunk javítani a hétvégén hazai pályán. További sok sikert a Rimócnak!

A bajnokság aktuális állása: