2024.05.26.

Új edzője lett a vármegyei egyes csapatnak

Eldőlt, hogy ki veszi át a Bátonyterenyén lemondó Lászlók János pozícióját.

Akik nyomon követték a vármegyei első osztály nyolcadik fordulójában lejátszott Bátonyterenye-Berkenye bajnokival kapcsolatos írásunkat, szembesülhetett a ténnyel, hogy a házigazdákat irányító Lászlók János a meccs utáni nyilatkozatában bejelentette, nem folytatja a munkát immáron volt együttese élén. Időközben kiderült, hogy az érintett gárda irányítását Forgó Péter vette át. A történtek kapcsán megkerestük a szóban forgó klub elnökét, Tarjáni Lászlót, aki az alább olvasható gondolatokat osztotta meg weboldalunkkal.

Tarjáni László:Először is, köszönöm szépen a lehetőséget! Azért szeretném, ha ezt tudnák! Az elmúlt szezon végén, a nyáron több bátonyterenyei játékost és edzőt is megkerestem, hogy jöjjenek el hozzánk és erősítsék csapatunkat. Megjegyezném, az én elvem az volt, hogy lehetőség szerint, helyi játékosok szerepeljenek, és itteni edző irányítsa a felnőtt csapatot. Két-három trénerrel is tárgyaltunk a nyáron, de sajnos egyikük sem jött el hozzánk. Ekkor kerestem meg Lászlók Jánost. Ő mondta nekem, hogy ő nem edző, de én úgy gondoltam, tapasztalataival segítheti együttesünket. Elvállalta a feladatot, ezért hálás vagyok neki. Sajnos a kudarc ráhatott a játékosok lelkivilágára.

Zárójelben jegyezném meg, hogy egyesületünk soha nem látott fejlődésen megy keresztül, köszönhetően a városnak és támogatóinknak. Sok-sok ember dolgozik azon hétről hétre, hogy a klubunk labdarúgói minél komfortosabban érezzék magukat. A Berkenye elleni meccs után döntöttünk úgy, közös megegyezéssel, hogy már nem Lászlók János a társaság edzője. A következő hat mérkőzésen megbízott szakvezetőként Forgó Péter irányítja a csapatot. Köszönöm szépen neki, hogy segítő kezet nyújtott nekünk! Bízom benne, hogy az ő mentalitása és rutinjai felrázzák kicsit a társaságot. Tisztában vagyok a képességeinkkel, és tudjuk, hogy hol a helyünk az első osztályban. Télen szeretnénk megerősíteni keretünket. Úgy gondolom, hogy alázattal, szorgalommal és küzdelemmel érhetünk el szép eredményeket. Ezen fogunk dolgozni!