2024.05.29.

A várakozásnak megfelelő sikert ért el a Rimóc

Nem tudott pontot szerezni a Tar.

Múlt szombaton a Tart fogadta a Rimóc a vármegyei másodosztály tizennyolcadik fordulójában. Negyedóra sem telt el és már meg tudták szerezni a vezetést a hazaiak. A szünethez közeledve jött az újabb találat, majd a mérkőzés kétharmadánál gyakorlatilag minden eldőlt. Bár hamarosan érkezett a szépítés, válaszképpen még kétszer mattolták a másik oldalt a végül sima, öt egyes győzelmet elkönyvelő házigazdák.

Vármegyei II. osztály, 18. forduló:

Rimóci SE-Tari SZE 5-1 (2-0)

Vezette: Szász K. (Nagy F. Zs., Hegedűs M.)

Rimóci SE: Janusek – Laczkó (Kis I., 74.), Fábián, Tiszttartó (Szoldatics D., 82.), Mócsány – Bangó Renátó, Kiss P., Kiska, Bangó B. – Balázs L., Bangó Rómeó (Szoldatics M., 82.). Játékos-edző: Fábián Róbert.

Tari SZE: Nagy I. (Szécsényi, 78.) – Sisák (Horváth R., 70.), Nagy Z., Racskó, Odler – Sándor T., Árminiczki (Tunyogi, 78.), Molnár (Grexa, 71.), Kelemen – Kutka (Nagy G., 61.), Nyerges. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Bangó Renátó

Gól: Balázs L. (14., 86.), Tiszttartó (38.), Bangó Rómeó (59., 70.), ill. Nyerges (66.)

Jók: az egész csapat, ill. Nagy Z., Nagy G., Nyerges

Fábián Róbert: A mérkőzést végig irányítottuk, a mi akaratunk érvényesült, és magabiztos győzelmet arattunk. Ezzel remélem, visszatértünk a helyes útra. További sok sikert kívánok a Tar csapatának!

Percze Ferenc: Vannak azok a mérkőzések, amiket gyorsan el kell felejteni, ez is egy ilyen volt. Szinte egy támadásunkat sem nem tudtuk eredményesen befejezni. A kihagyott ziccereink meg is bosszulták magukat. Míg nekünk semmi, addig a sokkal gyorsabb játékot bemutató, győzelmet jobban akaró ellenfelünknek miden bejött a pályán. További sok sikert kívánok a nagyon ügyesen játszó Rimóc csapatának!

A bajnokság állása: