2024.05.29.

Idegenben örülhetett a Karancslapujtő II

Egy félidő alatt eldőlt a Mátraverebély sorsa.

Múlt szombaton Mátraverebélyben volt jelenése a Karancslapujtő tartalék együttesének a vármegyei másodosztály tizennyolcadik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a látogatók, akik az első félidő derekáig kétgólos előnyre tettek szert, majd hamarosan tovább növelték a különbséget. Éppen a szünet előtt ismét beköszöntek a vendégek, hamar eldöntve mindent. Ugyan a szünet után hátrányuk ellenére is becsülettel harcoltak a házigazdák, egy alkalommal még feltörték a védelmüket, így öt nullra nyertek a ‘lapujtőiek.

Vármegyei II. osztály, 18. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Karancslapujtő KSE II 0-5 (0-4)

Vezette: Gyetvai B. (Reviczki J., Menczel J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Oláh J., Kovács Zs., Szabó S. (Kéri, 80.) – Sáfrány, Csépány, Tövisi (Jakubovics, 29.), Szolnoki (Szepesi, 57.) – Deák, Varga Zs. Vezetőedző: Verebélyi László.

Karancslapujtő KSE II: Lantos K. – Susán, Cseh, Sánta, Béres (Szőrös, 70.) – Putnoki, Botos, Bari, Fenes – Gerhát K. (Oláh K., 46.), Gerhát Á. (Banka K., 46.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Sáfrány, Dorozsin

Gól: Gerhát Á. (8.), Gerhát K. (11., 23., 45.), Putnoki (69.)

Jók: Sáfrány, ill. az egész csapat

Verebélyi László: A mérkőzés egészét tekintve, a végig gólveszélyesen játszó ellenféllel szemben jelentős hátrányt szedtünk össze az első játékrészben, ekkor sajnos a védekezésünk csapatszinten elmaradt a várttól. A második félidőre változtattunk, úgy érzem, ettől valamivel stabilabbá váltunk, és ennek a játékrésznek az elején megvolt a lehetőségünk a szépítésre is, de sajnos nem sikerült betalálni. Gratulálok a Karancslapujtőnek, és további sok sikert nekik! A BSE csapatától utólag is elnézést kérek magam és az egyesület nevében, hogy az egy héttel ezelőtti bajnokit létszámhiány miatt nem tudtuk vállalni!

Szőrös Krisztián: Végre sikerült már győztesen bevonulni a meccs után az öltözőbe. Nagyon szimpatikus csapattal találkoztunk, akik előtt le a kalappal! Igazából szabálytalanság nélkül ment le a kilencven perc, apróbb faultoknál több nem volt. Végre tudtunk egy olyan meccset játszani, ahol gólokat rúgtunk, és ami a legfontosabb, hogy nem kaptunk. Az ellenfélnek kitartást és további sok sikert kívánok a bajnokság folytatásához!

A bajnokság állása: