2024.05.22.

Remek skalpot gyűjtött a Mihálygerge

Idegenben szakította meg a Karancsberény jó ideje íródó veretlenségi szériáját Zsély László együttese.

Szombaton a Mihálygergét fogadta a Karancsberény a vármegyei másodosztály tizennyolcadik körében. Egyenrangú félként küzdöttek a résztvevők, nem volt érdemi különbség a pályán. A gól nélkül lepergő első félidőt követően jó darabig a második felvonásban sem rezdültek meg a hálók. Már-már úgy nézett ki, remivel ér véget a csörte, amikor az utolsó percekben képesek voltak betalálni a nagyot harcoló látogatók. A hosszabbításban megadták a kegyelemdöfést is a vendégek, akik így szép győzelmet aratva, kettő nullás sikert arattak jó ideje veretlen ellenfelük otthonában.

Vármegyei II. osztály, 18. forduló:

Karancsberényi VSFC-Mihálygerge SE 0-2 (0-0)

Vezette: Urbán V. P. (Szemesi Zs., Dombi D.)

Karancsberényi VSFC: Gáborik – Nagy G., Vilk, Szabó R. (Oláh M., 68.), Ispán A. – Szilágyi (Berki K., 82.), Kovács T. (Lavaj, 62.), Hulitka, Illés – Mezei, Ispán V. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Mihálygerge SE: Bíró – Somoskői, Zombori (Zsély L., 54.), Csonka, Harai – Szőke (Puszta, 87.), Zsély D., Bacsa, Oláh T. – Ruzsinszki, Spala. Játékos-edző: Zsély László.

Sárga lap: Vilk, ill. Oláh T.

Gól: Spala (89.), Oláh T. (92.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Berki Krisztián: Két pillérünket nem tudtuk most pótolni, egyébként is, az utóbbi két mérkőzésen nem rúgtunk gólt, ami nélkül nehéz pontokat gyűjteni. Ellenfelünk három helyzetből rúgott két gólt, amihez gratulálok nekik!

Zsély László: Ez egy nagybetűs csapatjáték volt, mert minden játékos önmagához mérten a maximumot hozta ezen a mérkőzésen. Le a kalappal, hiszen olyan csapat otthonából sikerült bravúrpontokat szerezni, aki nem csak a tabellán, hanem a csapatépítésben is előttünk jár. Nyilván ilyen eredmény mögé lehetne illeszteni különböző szakmai hókuszpókuszokat, de a képlet egyszerűbb. A srácok mindent beleadtak, amiért jár a gratuláció!

A bajnokság aktuális állása: