2024.07.25.

Nagyot küzdve mentett pontot a Mátraterenye

Hiába vezetett két góllal, nem tudott nyerni a Szügy.

Vasárnap a Mátraterenyét fogadta a Szügy a vármegyei másodosztály második körében. Remekül indították a csörtét a hazaiak, Hugyecz pár perc elteltével beköszönt. Az első félidő minden tekintetben az előnybe kerülő oldalról szólt, de már csak egy gól esett a szünetig, Berki András jóvoltából. A fordulás után büntetőből hamar szépítettek a látogatók, majd ezt követően sem adták fel, a hajrához érve pedig Budai Lajos dupláig jutott. A hátralévő időben mindkét csapat megnyerhette volna a nagy küzdelmet, de ez már egyiküknek sem sikerült, kettő kettes döntetlennel zárult az ütközet. Sírból mentettek pontot a címvédő otthonában remiző vendégek.

Vármegyei II. osztály, 2. forduló:

Szügy SE-Mátraterenye SE 2-2 (2-0)

Vezette: Petz P. J. (Kocsis J., Derda N. K.)

Szügy SE: Tresó – Koplányi V., Szilágyi, Gaál, Ágner – Brezovszki (Mócz, 66.), Nyírjei, Mindszenty, Bozsó (Varga Á., 55.) – Berki A. (Jónás, 75.), Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Mátraterenye SE: Suha – Kun, Bakos, Pintér (Szalai, 85.), Nagy Norbert (Orosz, 75.) – Budai K., Zsákai, Hadusovszki (Kobolák, 46.), Rácz M. – Budai L., Puporka (Bocsó, 75.). Játékos-edzők: Dancsok Roland, Berki Aladár.

Sárga lap: Brezovszki, Tresó, ill. Zsákai, Puporka, Budai L., Pintér, Kun, Bocsó

Piros lap: Dancsok (58., Mátraterenye SE)

Gól: Hugyecz (5.), Berki A. (37.), ill. Budai L. (48., 78.)

Jók: Bozó, Koplányi V., ill. az első félidőben senki, a másodikban az egész csapat

Koplányi Örs: – Nagyon jól előkészített pályán, még az első félidőben jobban játszottunk. Sikerült is tucat gólhelyzetből kettőt értékesíteni. Míg a második félidőben nagyon rosszul fociztunk, rengeteg helyzetből egyet sem tudtunk gólra váltani, így a futballtörvény alapján, megbosszulta magát a sok kihagyott ziccer, emiatt igazságos döntetlen született. További sok sikert a Mátraterenyének!

Dancsok Roland: – Adtunk egy félidő előnyt a Szügy csapatának! Szünetben átbeszéltük a dolgokat és egy ikszre ki tudtuk hozni a meccset tizenkét ember ellen. Ugyanis a játékvezetés katasztrofális volt. Az asszisztensek tették a dolgukat. Nem értem, hogy egy rangadógyanús mérkőzésre miért egy tapasztalatlan, tizenhét éves gyereket küldenek! A második félidőbeli teljesítmény miatt le a kalappal a srácok előtt! Dolgozunk tovább… Sok sikert a Szügynek!